New York Pizza zoekt pizzabezorger voor in de ruimte

New York Pizza zoekt pizzabezorger voor in de ruimte

Pizzaketen New York Pizza is op zoek naar 's werelds allereerste pizzabezorger in de ruimte. Voor de uitverkoren pizzabezorger heeft New York Pizza een plek gereserveerd bij de eerst mogelijke commerciële ruimtevlucht.

Planning en voorbereiding in acht nemend zal in 2023 de allereerste pizza in de ruimte bezorgd worden. De ruimtereis is een ultieme poging van de succesvolle pizzaketen om bezorgers te vinden nu het personeelstekort onder bezorgers ongekende hoogte heeft bereikt. Zo heeft de pizzaketen op dit moment meer dan 500 vacatures openstaan.

Ceo en oprichter New York Pizza Philippe Vorst: 'We willen simpelweg het tofste bedrijf voor bezorgers zijn. Zeker nu iedereen de krapte op de arbeidsmarkt voelt, gaan we heel ver om dit voor elkaar te krijgen. Dus kom je bij ons werken dan is zelfs de sky niet de limit.'

Pizzabezorger in space

pizzabezorger voor in de ruimtePizzabezorgers die minimaal 4 maanden in dienst zijn bij New York Pizza maken kans op het plekje in de space shuttle. Komend jaar bepalen klanten van de pizzaketen dan wie de allerbeste pizzabezorger van Nederland is.

Daarna begint voor de winnaar de training voor de allereerste pizzabezorging in de ruimte. Met een gereserveerde plek voor een commerciële ruimtevlucht komt die pizzabezorger in ieder geval goed voorbereid én met een verse pizza aan op de buitenaardse bestemming.

Philippe Vorst vult aan: 'In 2023 bestaan we ook nog eens 30 jaar. Een extra mooi moment om als eerste pizzaketen wereldwijd een pizza in de ruimte proberen te bezorgen. Ik kijk er in ieder geval naar uit om onze beste pizzabezorger te volgen in zijn of haar weg naar ongekende hoogte.'

Potentiële bezorgers kunnen zich melden door te solliciteren op een van de vacatures op newyorkpizzajobs.com.