FFC viert 25-jarig bestaan; franchisenemers gehuldigd

FFC viert 25-jarig bestaan; franchisenemers gehuldigd
De flagship store van Kwalitaria in het hoofdkantoor van FFC in Vianen. Foto: Herbert Wiggerman

Formulehuis FFC heeft - eindelijk - het 25-jarig bestaan kunnen vieren. Het feitelijke jubileum was al in 2019, maar de daarbij behorende festiviteit moest twee keer worden uitgesteld. Nu, in november, was die gelegenheid er wel en werden bovendien zes franchisenemers in het zonnetje gezet.

‘FFC bestond op 24 juni 2019 al 25 jaar, maar vanwege privéomstandigheden van eigenaar Antonio Stroes en zijn vrouw, en later de situatie rondom corona is het jubileumfeest twee keer uitgesteld’, zo laat Fleur Wolterman weten. In 2019 werd al wel een jubileummagazine uitgebracht, waarin uitgebreid is teruggeblikt op de geschiedenis van FFC.

Jubilerende ondernemers

De feestelijke bijeenkomst werd ook aangegrepen om franchisenemers die al 25 jaar deel uitmaken van het formulehuis, in het zonnetje te zetten. De jubilerende ondernemers zijn Anita en Harry de Bressen van Kwalitaria Duurstede in Wijk bij Duurstede, Yvonne en Ad Nederend van Kwalitaria Herenhof & Ridderhof in Alphen aan den Rijn, Iris en Frank van de Salm van Kwalitaria Nieuw Vennep, Marion en René Nauta van Kwalitaria Bodegraven, Bodegraven-Centrum & Veldhof (De Meern), Vanessa en Jamal Jadaan van Kwalitaria Huizen en Jeanette van Zanten van Kwalitaria Bon Appetit in Gorinchem.

Vork

Voor Yvonne en Ad, Iris en Frank, Marion en René en Vanessa en Jamel geldt dat ze ooit begonnen als Vork-vestiging. Harry en Anita startten als Tot uw Dienst en waren daarna ook nog Smulwereld. Jeanette van Zanten was in het verleden eveneens een Tot uw Dienst.