New York Pizza opent in Cuijk 250e Nederlandse vestiging

New York Pizza opent in Cuijk 250e Nederlandse vestiging

De 250ste New York Pizza vestiging heeft de deuren in Cuijk geopend. De opening volgt op een succesvol jaar voor de grootste Nederlandse pizzaketen. Zo werden er meer dan 33 nieuwe vestigingen in Nederland geopend, én werd bekend dat door middel van acquisitie ook in Duitsland meer dan 100 vestigingen zullen openen.

De acquisities zijn onderdeel van de plannen van New York Pizza om in Duitsland uit te groeien tot één van de grootste spelers in de pizza-bezorgmarkt.

De 250e vestiging in Nederland wordt door Mark Duijf geëxploiteerd. Negen jaar geleden begon hij als koerier bij een filiaal in Veenendaal, groeide door tot bedrijfsleider in Wageningen, waarna hij aan de slag ging als trainer op het hoofdkantoor, nu opent hij zijn eigen New York Pizza-vestiging in Cuijk.

Tien dagen lang 250 gratis pizza's

‘New York Pizza heeft mij de mogelijkheden geboden die ik niet voor mogelijk had gehouden. Negen jaar geleden stapte ik op mijn elektrische fiets als bezorger in Veenendaal, nu open ik mijn eigen zaak in Cuijk. ’

New York Pizza, Damrak, Amsterdam.
New York Pizza, Damrak, Amsterdam.

Om de mijlpaal te vieren, geeft Duijf sinds 10 januari 10 dagen lang iedere dag 250 gratis pizza’s weg. 'Vanwege corona heb ik ervoor gekozen om met cheques te werken, op deze manier kan de drukte gespreid worden en kan iedereen veilig een pizza komen afhalen.’

250e New York Pizza

In 30 jaar is New York Pizza uitgegroeid tot de grootste Nederlandse pizzaketen van Nederland. ‘Voor ons is de opening in Cuijk extra bijzonder omdat dit de 250e vestiging in Nederland was. Het is een opening in een kleinere gemeente, daar zien we ook voor de toekomst steeds meer potentie', aldus Steffen van Dijk, directeur franchise en operations.

'Waar ik bijzonder trots op ben, is dat deze vestiging wordt geopend door Mark die nu franchisenemer wordt bij New York Pizza. Hij is voor mij een mooi voorbeeld van de carrièremogelijkheden die wij bieden. Dit is een bedrijf waar je kunt doorgroeien, eigen baas kunt worden en toch onderdeel van een groter geheel bent. Ondernemerschap wordt bij ons beloond. We geloven daarom des te meer in Mark en zijn team, en wensen hem alle succes.’

Op dit moment worden er op jaarbasis door New York Pizza zo'n 12,5 miljoen pizza's per jaar gebakken en zijn er 250 vestigingen door heel Nederland die worden geëxploiteerd door franchisenemers.