
Kwalitaria Groeneweg in de Utrechtse wijk Lombok heropende begin deze maand de deuren onder leiding van ondernemerskoppel Sadegh Malek en Somayeh...
Kwalitaria Groeneweg in de Utrechtse wijk Lombok heropende begin deze maand de deuren onder leiding van ondernemerskoppel Sadegh Malek en Somayeh...
Een kwalitatief goede hamburger vindt gretig aftrek. Cafetaria's, restaurants, lunchrooms en cateraars tonen hun creativiteit en vakmanschap met...
In het concept Vegitalian, uit de koker van Sippien Baarsma, Wichert van Rijn en Joep van den Bersselaar, komen de vegetarische en Italiaanse keuken...
Horecabedrijven kunnen zich nog toto 31 mei aanmelden bij Stichting Afvalfonds Verpakkingen om plastic, drankenkartons en glazen verpakkingen...
Om gasten óók thuis te laten genieten van hun gerechten, bieden steeds meer horecaondernemers een bezorg- en/of afhaalservice aan. Om hen te...
Andy Shan neemt in 2004 een cafetaria over in Olst. Het blijkt het begin van een franchiseformule onder de naam ’t Bakhuus, die inmiddels 41...
Aan ambitie ontbreekt het Nick Leung (26) en Richie Tjin (24) niet. De jonge ondernemers openden begin deze maand de deuren van Kwalitaria Oranjelaan...
Er wordt veel oneerlijk en onveilig gewerkt in de maaltijd- en flitsbezorging. De Nederlandse Arbeidsinspectie controleerde afgelopen vrijdag in...
In 2017 introduceert Remia de Legendary Real Tasty Mayonaises. Nu is is Remia op zoek naar een nieuwe Legendary Mayonaise en daagt foodprofessionals...
Zwagers Robère Lepoutre (58) en Roeland Pansier (60) noemen het een bod dat ze niet konden weigeren. En dus zijn vier van hun cafetaria’s in maart...