Family Heemskerk krijgt twee broers als nieuwe ondernemers

Family Heemskerk krijgt twee broers als nieuwe ondernemers

Family Heemskerk krijgt nieuwe gezichten: de broers Michael en John nemen het eethuis over en zetten hiermee een volgende stap in hun horecacarrière.

Family Heemskerk in handen van twee ervaren broers Met hun jarenlange ervaring binnen Family Beverwijk weten zij precies hoe je gasten het gevoel van thuiskomen geeft – iets waar Family Heemskerk bekend om staat.

'We voelen ons meteen thuis in deze locatie,' vertelt Michael. 'Heemskerk is levendig, warm en dorps. Er ligt hier een mooie basis die wij met veel plezier gaan voortzetten én verder uitbouwen.' De broers zijn opgegroeid in een horecafamilie – hun vader runt al meer dan 30 jaar horecazaken – en voeren die passie nu door in hun eigen zaak.

Family Heemskerk blijft zeven dagen per week open voor lunch, diner of een snelle hap tussendoor. Gasten kunnen binnen plaatsnemen in het eethuis, op het terras of kiezen voor afhalen of bezorgen. John: 'Kwaliteit, klantgerichtheid en gezelligheid staan bij ons voorop. Of je nu een burger met friet komt eten of een complete catering boekt: iedereen is welkom.'

Eigen snack?

Naast het vertrouwde aanbod denken de broers ook aan de toekomst. 'We willen op termijn lokale producten toevoegen en misschien zelfs een eigen snack ontwikkelen,' aldus Michael. 'Zo voegen we echt iets eigens toe aan deze locatie.'

Ook op het gebied van catering blijft Family Heemskerk actief. Van belegde broodjes tot uitgebreide buffetten: zowel op locatie als om af te halen biedt het team maatwerk voor ieder moment. Michael en John kijken ernaar uit om een vertrouwd gezicht te worden in Heemskerk. 'We bouwen graag verder op wat hier is neergezet. Iedereen is van harte welkom om te komen proeven.'

Bekijk deze collectie

Conceptontwikkeling

Bij het starten, restylen of renoveren van een horecabedrijf heb je vaak wel een idee hoe het uiteindelijk moet worden. Maar hoe begin je? Hoe ontwikkel je een succesvol concept en waar moet je op letten bij de inrichting? In deze collectie tips en inspiratie voor ondernemers. Ook delen horecaondernemers hun ervaringen.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.