Cannibale Royale opent eerste restaurant in Rotterdam

Cannibale Royale opent eerste restaurant in Rotterdam

Restaurant Cannibale Royale opent de deuren in Rotterdam. Het is de zesde vestiging van Cannibale Royale en de eerste in Rotterdam.

De Rotterdamse vestiging van Cannibale Royale zit aan de Westblaak in het centrum van de stad. Een plek die alle Rotterdammers kennen, in de brede middenberm van deze straat bevindt zich namelijk het grootste skatepark van Europa.

Cannibale Royale serveert vers eten met ingrediënten van de beste kwaliteit, vlees van de grill, creatieve cocktails en lokaal craft bier. Samen met Kaapse Brouwers heeft Cannibale Royale een eigen biertje Le Rouge ontwikkeld die hier op de tap komt.

Voor de echte carnivoren is er de ruime keuze uit bijvoorbeeld een Le Modeste (300gr) Flat Iron Steak, Le Sympathique (200gr) Bavette of een Le Classique 180gr Burger. Cannibale Royale is er voor iedereen dus ook de vegetariërs is gedacht met met bijvoorbeeld Le Possible Vega burger (120gr). Ook zal deze nieuwe hotspot events met Rotterdamse kunstenaars als dj’s, rappers en spoken word artiesten organiseren.

Cannibale Royale heeft vijf vestigingen in Amsterdam en opent binnenkort de eerste locatie in Rotterdam.