Accor-vlag op hotel naast Ahoy

Accor-vlag op hotel naast Ahoy

Het hotel dat naast Ahoy in Rotterdam gebouwd wordt, krijgt een vlag van Accor. De bouw van het hotel dat 250 kamers krijgt start in april 2022.

Vastgoedontwikkelaar Foruminvest start in april met de bouw van het nieuwe hotel met 250 kamers naast de hoofdentree van Rotterdam Ahoy.

Het wordt verhuurd aan de Duitse HR Group, die er een ibis Styles gaat exploiteren via een franchiseovereenkomst met Accor. De HR Group exploiteert al zo’n 80 hotels in Europa. Het medium Vastgoedmarkt maakt melding van de verhuurovereenkomst.

Aerjen Koeneman, directeur Foruminvest: ‘In de afgelopen periode heeft Foruminvest het Ahoy hotel ontwikkeld en we beschikken inmiddels over een onherroepelijke Omgevingsvergunning. Met HR Group hebben we een sterke en deskundige hotelexploitant aan het project verbonden.’

Restaurant

‘We realiseren de nieuwste Ibis Styles-formule samen met een aantrekkelijke restaurantformule die uitstekend aansluit bij de combinatie van business- en leisure-overnachtingen. Foruminvest heeft een aantal verschillende hotelontwikkelingen in binnen- en buitenland van drie- tot vijfsterrenformules. Wij blijven actief zoeken naar uitbreiding van deze ontwikkelportefeuille.’

De oplevering van het hotel is voorzien kort na de zomer van 2023.