SushiPoint winnaar award Beste nationale keten 2021

SushiPoint winnaar award Beste nationale keten 2021
Jeffrey van den Nieuwenhuijsen rijkt de felbegeerde Thuisbezorg award , Beste Nationale Keten, onder toeziend oog van ruim 200 medewerkers uit aan directeur-oprichter Hajo Bertrand.

SushiPoint Nederland heeft de award voor Beste Nationale Keten in ontvangst mogen nemen van Thuisbezorgd.nl. Dit heeft de keten uitbundig gevierd met zo'n 200 medewerkers bij hun locatie in Alphen aan den Rijn.

Gasten van Thuisbezorgd.nl hebben massaal hun stem uitgebracht. In totaal hebben ruim 50.000 mensen gestemd op hun favoriete restaurant. Hierbij is SushiPoint Nederland als grote winnaar uit de bus gekomen met de prijs ‘beste nationale keten’. 'Stemmen van de fans van SushiPoint bleven maar binnenstromen', aldus Thuisbezorgd.nl.

Feestje

SushiPoint NederlandOm dit te vieren zijn medewerkers van SushiPoint uit het hele land naar de vestiging in Alphen aan den Rijn gekomen voor de prijsuitreiking. Onder het genot van taart, broodjes en een drankje is het winnen van deze award uitbundig gevierd. In alle 36 vestigingen is vanaf vandaag een mooie gouden beker te bewonderen.

Eigenaar Hajo Bertrand: 'Dit is waar we het voor doen. Ik ben ontzettend blij met deze prijs en trots op iedereen die voor SushiPoint werkt. Iedere dag is ons doel om onze gasten blij te maken en deze prijs bewijst dat we dat ook doen. Onze slogan is dus niet voor niets: SushiPoint makes you smile!'

SushiPoint bestaat al ruim 12 jaar en is met inmiddels 36 vestingen een begrip in Nederland. Met nog zeker 7 openingen van nieuwe vestigingen in Nederland op de planning voor 2022, genieten steeds meer mensen van de sushi van SushiPoint.