Hotel Valkenburg by Mercure opent deuren

Hotel Valkenburg by Mercure opent deuren

Hotel Valkenburg by Mercure heeft per 1 maart de deuren geopend van het 65 kamers tellende hotel, wat ondanks het bijzondere industriële ontwerp een warme uitstraling heeft probleemloos opgaat in de natuurrijke omgeving.

Hotel Valkenburg by Mercure ligt in het bosrijke gebied rondom het Limburgse Valkenburg, vlakbij kasteelruïnes, mergelgrotten en wellnesscenter Thermae 2000. Het industriële hotel met ruig randje verwelkomt vanaf 1 maart 2022 de eerste gasten in de 65 kamers. 

Het hotel heeft onder meer restaurant RUW, een groot terras, fietsenopslag en samenwerkingen met lokale sportaanbieders zoals Shimano Experience Centre, Cycle Centre en Anytime Fitness.

Alle kamers van Hotel Valkenburg by Mercure zijn uitgerust met een kingsize bed, bureau, flatscreen-tv, koffie- en thee faciliteiten, een minibar, regendouche en airconditioning.   

Het restaurant van het hotel is gevestigd op het terrein van een voormalige brouwerij. Op de kaart staan zowel uitgebreide gerechten als fingerfood voor bij de borrel.

By Mercure 

Hotels die de ‘by Mercure’-vlag voeren, kunnen tot vijf jaar lang hun eigen accommodatienaam naast de merknaam gebruiken, terwijl ze geleidelijk werken aan een volledige integratie in de Mercure familie. 'By Mercure' verzekert gasten van dezelfde algemeen erkende internationale comfortnormen, kamergroottes, faciliteiten en servicekwaliteiten als in een Mercure hotels. 'By Mercure'-hotels mogen ook Accor's ALLSAFE-label implementeren; een accreditatie die aantoont dat het hotel voldoet aan de geverifieerde vertrouwde gezondheids- en veiligheidsnormen van Accor.