Danny Deng: huurcontract getekend voor zesde Dadawan

Danny Deng: huurcontract getekend voor zesde Dadawan
Hier komt de tweede Dadawan van Maastricht.

Dadawan krijgt een zesde vestiging. In thuisstad Maastricht opent aan de Kesselskade 39-41 een nieuwe telg. Deze wordt kleiner dan de bestaande locatie in de stad en wordt op social media dan ook aangekondigd als #littledadawan.

‘We kunnen niet geloven dat we zo snel groeien. Bedankt aan iedereen die ons sinds 2015 steunt,’ aldus ondernemer Danny Deng.

Dadawan heeft al vestigingen in Maastricht, Tilburg, Arnhem en Eindhoven. In Kerkrade gaat binnenkort de vijfde locatie open. Het motto van de keten is: 'Worldy food, with small town prices'.

Little Dadawan

Het nieuwe pand in hartje Maastricht had onder de vorige exploitant – Restaurant Yumi - 140 zitplaatsen binnen en 48 op het terras en bestaat eigenlijk uit twee samengetrokken panden.

De locatie is midden in Maastricht, om de hoek van de Markt, tegenover de aanlegsteigers van de rondvaartboten en op een steenworp afstand van het stadsdeel Wijck.

De bedrijfskeuken is op de begane grond gesitueerd, de in nieuwstaat verkerende toiletgroepen evenals royale opslagruimten en koel-vriescombinatie bevinden zich in het souterrain.

Danny Deng en zijn bedrijven

Danny Deng werd geboren in China en kwam rond zijn vierde levensjaar naar Nederland. In 2013 opende hij Parkstad Plaza, twee jaar later gevolgd door Dadawan Maastricht. Die formule werd elke twee jaar uitgerold in een andere stad: 2017 in Arnhem, 2019 in Eindhoven, recent in Tilburg (officiële opening 17 maart) en binnenkort vlak naast restaurant Parkstad Plaza – in Kerkrade.