Personeelstekort in de horeca, wat nu?

Personeelstekort in de horeca, wat nu?

Waarschijnlijk loop je er zelf ook tegen aan, het personeelstekort. Je hoort en ziet het overal. Voor jou als ondernemer is dit natuurlijk een erg vervelend probleem en lijkt de oplossing misschien wel ver weg. NTF kan hierbij ondersteunen. Er zijn zoveel oplossingen voor dit probleem, maar wat past bij jouw situatie?

Personeelstekort in de horeca, wat nu?

Een passende oplossing, waar start je met zoeken?

Het is belangrijk om het probleem inzichtelijk te maken. Welke uren vormen een probleem qua bezetting? Hierna kun je het budget bepalen. Met deze informatie kun je inschatten welke oplossingen voor jou haalbaar zijn. De accountmanagers van NTF kunnen hierbij helpen. Zij kunnen samen met jou kijken naar waar je vastloopt in je proces, en waar kansen liggen voor een digitale oplossing.

Welke oplossingen zijn er?

Het eerste wat je waarschijnlijk gedaan hebt, is zoeken naar personeel. Dit kun je natuurlijk altijd blijven doen. Is het alleen écht nodig voor dat specifieke moment of die ene rol? Er zijn nu veel digitale oplossingen. Zo kan een bestelling met veel gemak, plezier voor de gast, opgenomen worden door een bestelzuil.

NTF bestelzuil personeelstekort

Bestelzuil

De bestelzuil is een ideale oplossing bij personeelstekort. NTF heeft een compacte bestelzuil van slechts 22 inch. Deze zuil past makkelijk op de toonbank en is ook nog eens te huur. Mocht je toch een grotere zuil willen, dan is er ook de bestelzuil van 32 inch.

Voordelen bestelzuil

Waar snelheid en gemak centraal staan, kan de gast door deze selfservice-oplossingen zijn eigen , maar verhoogt ook je omzet, terwijl de service en kwaliteit juist verbeteren.

Bestelzuilen zorgen voor 36% meer verkoop. Zo vraagt de zuil bijvoorbeeld wanneer er een burger besteld wordt of de gast er een menu van wil maken. H et is prettig voor de gast om rustig alle gerechten te kunnen bekijken en een keuze te maken. De rust tijdens het bestellen zorgt vaak ook al voor meer verkoop.

Niet alleen de gast ervaart de voordelen, maar jij als ondernemer en je personeel ook. De tijd die je normaal gesproken kwijt bent met het opnemen van de bestelling heb je nu over om bijvoorbeeld de bestelling klaar te maken.

Alles inzichtelijk op één plek

Heb je een kassa en een bestelzuil van NTF? Dan krijg je de orders direct binnen op de kassa, zodat je goed overzicht kunt houden. Bij alles wat wij ontwikkelen, staat de horecaondernemer centraal. Onze missie is om oplossingen te leveren met de innovaties van morgen, klaar voor de uitdagingen van vandaag.

Dit artikel is gesponsord door NTF