Chef Niels van Zijl stopt bij restaurant DeZusters

Chef Niels van Zijl stopt bij restaurant DeZusters
Niels van Zijl

Chef Niels van Zijl, in maart verkozen tot New chef on the block door Gault&Millau, stopt bij Restaurant DeZusters in Maarssen.

Niels van Zijl had zondag 8 mei zijn laatste werkdag bij DeZusters. Het restaurant sluit nu tot eind mei de deuren en heropent met een iets gewijzigd concept. 'Met dezelfde filosofie, maar dichter bij daghoreca zodat het aansluit bij de exposities. De overige teamleden blijven allemaal aan', zegt Van Zijl.

Niels van Zijl droomt

In maart zei Niels van Zijl al dat hij nog veel dromen te dromen heeft, met als einddoel een eigen zaak. Aan dat doel gaat hij nu concreet handen en voeten geven. Het bedrijfsplan ligt klaar, alleen aan een geschikte locatie in Utrecht ontbreekt het hem nog.

'Dit najaar hoop ik meer duidelijkheid te hebben', laat hij Misset Horeca weten.

Komende zomer kookt Van Zijl ter overbrugging nog 3 weken bij Stadsjochies in Utrecht. 'Als ware het een pop-up.'

Restaurant DeZusters

Restaurant DeZusters is gevestigd in een voormalig klooster op Landgoed Doornburgh aan de Vecht in Maarssen.