Naast de kant-en-klaargerechten heeft de horeca ook last van foodverkopende pompshops. Nederlanders blijken steeds vaker op willekeurige momenten te eten; het zogenoemde ‘grazing’. De vaste maaltijden als ontbijt, lunch en avondmaaltijd vervagen steeds meer. ‘Vooralsnog profiteren met name pompshops van het toegenomen aantal consumptiemomenten. Deze nieuwe momenten doen zich namelijk meestal voor als consumenten onderweg zijn en snel bediend willen worden’, aldus het bedrijfschap.
Supermarkten scoren met kant-en-klaarmaaltijden
Supermarkten zijn zeer succesvol met de ver-koop van kant-en-klaarmaaltijden. In de afgelopen drie jaar is de verkoop van kant-en-klaarmaaltijden in de ...
Krijg het beste van Misset Horeca in je mail
Misset Horeca houdt ambitieuze ondernemers op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in de horecabranche. Schrijf je nu in voor de Misset Horeca-nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws, praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap.
