Bidfood neemt Croquetten Boutique over

Bidfood neemt Croquetten Boutique over

Bidfood en de Croquetten Boutique hebben overeenstemming bereikt over een overname van de Croquetten Boutique door Bidfood Nederland per 1 januari 2023.

De afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid van een winkel in centrum Utrecht naar een leverancier van de horeca met een uniek assortiment croquetten. 

Na vijf succesvolle jaren is het tijd voor een nieuwe stap. 'In de afgelopen jaren is Bidfood voor ons een belangrijke partner geworden en het voelt voor ons goed om de Croquetten Boutique aan hen over te dragen', aldus oprichters Brian Steevens en Desiree Stroes.

Start Croquetten Boutique

'Precies 5 jaar geleden begonnen wij aan een groot avontuur. In het centrum van Utrecht openden wij de Croquetten Boutique, een winkel volledig in het teken van de door ons zo geliefde croquet. Vanuit onze winkel startten we met het maken van croquetten voor de horeca. Nu, 5 jaar later, zijn onze croquetten door heel Nederland te verkrijgen bij de meest uiteenlopende horecazaken. Voor ons is nu de tijd aangebroken voor nieuwe avonturen. We zijn dan ook blij dat Bidfood ons fantastische merk gaat voortzetten', vertelt Steevens.

Bidfood neemt de merknaam en de unieke recepturen over, het winkelpand is geen onderdeel van de overname. De leveringen naar de huidige horecaklanten van de Croquetten Boutique gaan uiteraard gewoon door. De overname heeft geen impact op het beschikbare assortiment, waaronder ook een selectie plantbased. De levering gaat plaatsvinden via Bidfood, die momenteel ook al een deel van het assortiment exclusief levert aan de horeca. 'We doen er alles aan om de overgang voor klanten vlekkeloos te laten verlopen. Voor ons is dat zelfsprekend. De klant staat altijd voorop. Ons motto is niet voor niets wij leveren', aldus Lennart Versteegen, Hoofd Verkoop bij Bidfood.