Hoe kunnen de verschillende voedingstijlen, zoals slowfood, fastfood, gezondheidsvoeding en internationale voeding vredig met elkaar laten samengaan zonder negatieve consequenties voor milieu, landschap, gezond en dieren welzijn? Dit is een van de vragen die aan bod komen tijdens de cursus op 11 november. De PHLO hoopt managers in de voedingswereld, dus ook restaurants, te begroeten in Restaurant De Echoput in Hoog-Soeren, alwaar de cursus plaatsvindt.
Een van de docenten is Peter Klosse van De Echoput. Klosse doceert de cursisten over voedings- en smaakstijlen tijdens het anderhalf uur durende lunchprogramma. Daarnaast neemt hij het aperitief voor zijn rekening. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden of meer informatie vinden op www.phlo.nl.
Hoe kunnen de verschillende voedingstijlen, zoals slowfood, fastfood, gezondheidsvoeding en internationale voeding vredig met elkaar laten samengaan zonder negatieve consequenties voor milieu, landschap, gezond en dieren welzijn? Dit is een van de vragen die aan bod komen tijdens de cursus op 11 november. De PHLO hoopt managers in de voedingswereld, dus ook restaurants, te begroeten in Restaurant De Echoput in Hoog-Soeren, alwaar de cursus plaatsvindt.
Een van de docenten is Peter Klosse van De Echoput. Klosse doceert de cursisten over voedings- en smaakstijlen tijdens het anderhalf uur durende lunchprogramma. Daarnaast neemt hij het aperitief voor zijn rekening. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden of meer informatie vinden op www.phlo.nl.