Wereldrestaurant Eetpark Beilen gesloten, inboedel geveild

Wereldrestaurant Eetpark Beilen gesloten, inboedel geveild

Wereldrestaurant Eetpark Beilen is definitief gesloten, de eigenaar heeft vrijwillig besloten om niet verder te gaan met zijn restaurant. De volledige inboedel van het pand langs de A28 wordt nu geveild.

Het wereldrestaurant is een begrip in Beilen en omstreken. Het restaurant, dat nog maar slechts een paar jaar open is, is direct gelegen is aan de A28 ter hoogte van de afslag Beilen. Tot voor kort kon men er dagelijks terecht om aan te schuiven bij het buffet maar vanaf 19 juni was dit al niet meer mogelijk. Nu is duidelijk waarom; de eigenaar heeft besloten te stoppen en verkoopt de volledige inboedel op een online veiling die wordt georganiseerd door Onlineveilingmeester.nl. Wat de toekomstplannen voor het pand zijn, is vooralsnog nog niet bekend.

Op de veiling  

Op de online veiling worden 163 items uit de inboedel aangeboden waaronder de softijs-, ijsblokjes en slushmachine, de sinaasappelpers, allerlei soorten rvs-keukenapparatuur en onderdelen van de inrichting zoals tafels, stoelen, wanddecoratie en plafondlampen. Uniek item op de veiling is een droom voor menig persoon: een serveerrobot.

De online veiling is al van start gegaan en sluit donderdag 17 augustus vanaf 20.00 uur. Meebieden kan al vanaf 10 euro.