Herman Hell opent kleinste club in Rotterdam

Herman Hell opent kleinste club in Rotterdam

Op 20 oktober opent horecaondernemer Herman Hell de kleinste club van Nederland in Rotterdam. Bezoekers kunnen terecht in zijn knusse minidisco, aangekleed met langzaam draaiende discobal, rookmachines én knallende discoklassiekers.

Hell heeft al dertien horecazaken in en om Rotterdam. Dit is zijn veertiende. 'We volgen de trends op de voet en merkten dat er behoefte is aan kortere uitgaansmomenten, maar wel kwalitatief en hoogwaardig. Dankzij deze miniclub introduceren we een hele nieuwe manier van uitgaan. Snel pieken in een intieme setting met je beste vrienden. Dit past perfect binnen de huidige tijdsgeest.'

Bijzondere locatie

Het uitvogelen van de precieze locatie van de minidisco kan een uitdaging zijn, want de kleine club is vanbuiten niet direct herkenbaar. De miniclub zit verstopt in een andere, grotere uitgaansgelegenheid op de Witte de With. 'Kwalitatief uitgaan bij een plek die ook nog eens bij je past. Dat is tegenwoordig een hele kunst. Dankzij het openen van deze miniclub, hebben we uitgaansgelegenheden voor elk moment,' aldus Hell.