Accor breidt merk Tribe uit in Europa met nieuwe openingen

Accor breidt merk Tribe uit in Europa met nieuwe openingen

De hospitalitygroep Accor breidt het merk Tribe verder uit in Europa met de opening van Tribe Riga City Centre, het eerste hotel onder dit designmerk in Letland en de Baltische staten. Eerder dit jaar opende Accor al vijf hotels onder het groeiende merk, en er staan nog zeven openingen in Europa gepland.

Tribe Riga City Centre opent zijn deuren in de Art Nouveau-wijk van het centrum van Riga, te midden van de meest trendy restaurants, bars, uitgaansgelegenheden, musea en architectonische hoogstandjes van de stad. Het nieuwe hotel beschikt over 81 slim ontworpen kamers met uitzicht op de stad of de binnenplaats, evenals multifunctionele ruimtes om te rusten, verblijven, spelen of werken.

Van Bali tot Duitsland

Tribe werd in 2017 opgericht in Australië en belooft 'meer voor minder', met een gedurfd design voor reizigers die kiezen voor stijlvolle en moderne hotels tegen een betaalbare prijs.
De nieuwste aanwinst in Letland bouwt voort op een groeiend portfolio van meer dan 15 hotels, van Perth en Bangkok tot Londen en Parijs, en van het beroemde strand van Kuta op Bali tot het kuuroord Baden-Baden in Duitsland. Nu voegt Riga zich bij deze lijst. Het merk blijft groeien, met een pijplijn van meer dan 40 hotels die de komende vijf jaar zullen openen, waarvan driekwart in Europa.

Moderne voorzieningen in Tribe

Zoals alle Tribe-hotels biedt Tribe Riga City Centre moderne voorzieningen zoals een regendouche, een persoonlijke stomer in elke kamer en Kevin Murphy-producten in de badkamers. De kamers zijn ook huisdiervriendelijk op verzoek.

Elk hotel van het merk beschikt over een gemeenschappelijke Social Hub, die tegemoet komt aan de behoeften van zowel remote werkers als mensen die op zoek zijn naar een plek om te ontspannen. Dit omvat een koffie- en cocktailbar, een 24-uurs Grab & Go-balie en verschillende Tribe-restaurantconcepten.