Kalfsworstjes voor borrel en ontbijt

Kalfs chipolata is een voorgegaard worstje van kalfsvlees van Kalfsvlees Specialist Albergen. De chipolata's wegen 20 gram en zijn in de oven of ...

Kalfs chipolata is een voorgegaard worstje van kalfsvlees van Kalfsvlees Specialist Albergen. De chipolata’s wegen 20 gram en zijn in de oven of koekenpan te verwarmen. Er zitten zo’n 125 worstjes in een bulkverpakking. Diepgevroren zijn ze een jaar houdbaar. De chipolata’s zijn als borrelhapje, als onderdeel van een bittergarnituur of als ontbijtworstje te serveren. Maar ook in een menu laten ze zich goed smaken. Met bijvoorbeeld een gebakken eitje en een plakje gebakken kalsfbacon, ook van de kalfsvleesspecialist.

Kalfs chipolata is een voorgegaard worstje van kalfsvlees van Kalfsvlees Specialist Albergen. De chipolata’s wegen 20 gram en zijn in de oven of koekenpan te verwarmen. Er zitten zo’n 125 worstjes in een bulkverpakking. Diepgevroren zijn ze een jaar houdbaar. De chipolata’s zijn als borrelhapje, als onderdeel van een bittergarnituur of als ontbijtworstje te serveren. Maar ook in een menu laten ze zich goed smaken. Met bijvoorbeeld een gebakken eitje en een plakje gebakken kalsfbacon, ook van de kalfsvleesspecialist.

De halal-kalfsbacon is gemaakt van kalfsborst, gepekeld door middel van een zoutwaterbad, waarna de kalfsborst is gerookt. De bacon is in bulkverpakking verkrijgbaar vanaf een kilo.

Informatie: Kalfsvlees Specialist Albergen, tel. (0546) 44 19 67 of VanDrie Group, Apeldoorn, tel. (055) 533 40 39.

De halal-kalfsbacon is gemaakt van kalfsborst, gepekeld door middel van een zoutwaterbad, waarna de kalfsborst is gerookt. De bacon is in bulkverpakking verkrijgbaar vanaf een kilo.

Informatie: Kalfsvlees Specialist Albergen, tel. (0546) 44 19 67 of VanDrie Group, Apeldoorn, tel. (055) 533 40 39.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.