Kant-en-klaar culinair gerecht

Een originele aanvulling op de menukaart is de ananas-carpaccio van EMP-trading, geschikt voor ieder type horeca, van (bedrijfs)restaurant, instelling ...

Een originele aanvulling op de menukaart is de ananas-carpaccio van EMP-trading, geschikt voor ieder type horeca, van (bedrijfs)restaurant, instelling tot ijssalon. Het is een kant-en-klaar product met diverse culinaire mogelijkheden. Deze zoete ‘pronk’vrucht voor alle seizoenen is te gebruiken als een origineel gerecht, garnituur en als ijsdessert. De ananas-carpaccio is per portie diepgevroren verpakt.

Een portie bestaat uit negen plakjes en een zakverpakking bevat vijf porties. In een omdoos zitten 20 zakken. ‘Het gewicht en de constante kwaliteit en zorgen voor een gegarandeerde brutowinstmarge’, meldt de leverancier.
Informatie: EMP-trading, Hengelo, tel. (074) 265 70 48 of info@emptrading.nl.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.