(D)roomijs met slagroomsmaak

Frusco presenteert voor 2005 meerdere nieuwe introducties. Onder de naam (D)roomijs met slagroomsmaak is een nieuw soort softijspoeder ontwikkeld. ...

Frusco presenteert voor 2005 meerdere nieuwe introducties. Onder de naam (D)roomijs met slagroomsmaak is een nieuw soort softijspoeder ontwikkeld. ‘Een lekker smeuïg en romig ijsje, speciaal voor mensen die zich willen onderscheiden en om lekker bij weg te dromen’. Voor de kinderen is er een smurfendip en een smurfentopping, waarmee twee nieuwe vrolijke smurfen-kinderijsjes zijn te maken. De smurfendip is een knapperige hagel, uiteraard in de bekende smurfenkleur, verkrijgbaar in zakken van een kilo.

De smurfentopping is een frisse azuurblauwe ijstopping waarmee kleurige ijscreaties zijn te maken in combinatie met het nieuwe smurfen-ijsbekertje. De topping is verkrijgbaar in knijpflessen van halve liter. Om deze kinderijsjes te promoten in de cafetaria stelt Frusco gratis smurfenfestival-promotiemateriaal beschikbaar.Speciaal voor de oudere jeugd en volwassenen is het Sundae-ijsje ontwikkeld. Gemaakt met de nieuwe Irish Coffee-topping en voorzien van echte Irish Whisky en met wat koffieboontjes. Deze topping is verkrijgbaar in een halve liter knijpfles. Bezoekers van de Horecava kunnen deze nieuwe ijsjes op de stand proeven.
Informatie: Frusco Food B.V., Deventer, tel.: (0572) 33 19 38.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.