Misset Horeca verloot vrijkaarten Food Professional Day

Misset Horeca verloot vrijkaarten Food Professional Day

Misset Horeca geeft horecaprofessionals de kans om gratis de Food Professional Day op 8 oktober in Wageningen te bezoeken. Daarnaast wordt er aan lezers een gratis kookworkshop met Leendert Scholtus van de Echoput in Hoog-Soeren verloot.

Misset Horeca verloot onder lezers twee vrijkaarten ter waarde van 175 euro per stuk om Food Professional Day op 8 oktober bij te wonen. Daarnaast is er een dagje koken in de keuken met Leendert Scholtus van De Echoput te winnen.

Om in aanmerking te komen voor de vrijkaarten en de kookworkshop hoeft slechts een invulformulier op www.missethoreca.nl/verloting te worden ingevuld. Dit kan tot uiterlijk 1 otkober. Daarna worden de winnaars bekend gemaakt. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Maandag 8 oktober 2012 vindt in Wageningen, als afsluiting van het Food4You kennisfestival, de Food Professional Day plaats. Op deze dag wordt de laatste stand van zaken over voeding, voedsel en leefstijl met foodprofessionals gedeeld. dat gebeurt op een inspirerende en interactieve manier. Kijken, ruiken, proeven, beleven en meedoen staan centraal.

Belangrijke spreker tijdens de Food Professionals Day is Hervé This, de grondlegger van het moleculair koken die op de Food Professionals Day spreekt over Note by Note cuisine. Het Nordic Food Lab (de labokeuken van chefkok René Redzepi van Noma in Kopenhagen) doet speciaal voor het Food4You kennisfestival met Wageningen University onderzoek naar fermentatie.