Regardz opent Level Eleven in Amsterdam

Regardz opent Level Eleven in Amsterdam

Regardz heeft in Amsterdam Level Eleven geopend. De nieuwe evenementenlocatie, de vierde van Regardz in de hoofstad, huisvest op de hoogste verdieping van de Zilveren Toren, gelegen naast het Centraal Station.

Level Eleven wordt door Regardz omschreven als ‘een multifunctionele ruimte, die is te boeken voor diners, bedrijfsfeesten, recepties en particuliere feesten zoals bruiloften’. De locatie heeft een 360 graden uitzicht over Amsterdam en het IJ, en is een officiële trouwlocatie.

Het gebouw is ontworpen door architectenbureau Oyevaar-Stolle-Van Gool en het interieur is van de hand van interieurarchitect Heinz Julen. Level Eleven is de vierde Regardz-locatie in Amsterdam en de dertiende in Nederland.

‘De laatste jaren hebben we de focus verlegd naar bijzondere locaties en daar hoort Level Eleven zeker bij’, aldus Regardz-ceo Pieter Aalbers.

Regardz ontstond in 2008 als resultaat van een fusie tussen AHM Hospitality Management bv van Job Heilijgers  en de horecatak van de Van den Tweel Groep uit Nijkerk. In juli dit jaar werd de onderneming weer opgesplitst in twee bedrijven.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.