Hotel met appartementen in Amsterdam

Hotel met appartementen in Amsterdam

Amsterdam krijgt nabij Station Sloterdijk een appartementen hotel met 107 appartementen met hotelfaciliteiten. Initiatiefnemer is City Identity Apartments.

Het is het eerste project van City Identity Apartments dat opent op maandag 15 oktober op Amsterdam Sloterdijk. Het nieuwe hotel - in een voormalig kantoorpand - krijgt de naam 'Amsterdam Identity Apartments'. De accommodatie heeft een hotelvergunning en verhuurt de appartementen ook per nacht. Een minimum van vijf nachten is niet vereist.

Hoewel het appartementenhotel 15 oktober opent, zijn eind van dit jaar 55 appartementen operationeel. In 2014 moeten dit er 107 zijn.

De appartementen bestaan uit studio's, een-, twee & drieslaapkamer appartementen. Iedere slaapkamer beschikt over een eigen en-suite badkamer wat het mogelijk maakt dat collega's één appartement boeken met ieder eigen slaap- en badkamer. Alle appartementen zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken. Hotelfaciliteiten die aanwezig zijn: receptie, sauna, fitness, roomservice en wasserette.

City Identity Apartments wordt geleid door directeur Otto Jurgens. Het is een initiatief van A-partments Amsterdam. Dit bedrijf bestaat sinds 7 jaar en biedt luxe short stay appartementen aan in Amsterdam.