Nieuwe manager The Manhattan Hotel Rotterdam

Nieuwe manager The Manhattan Hotel Rotterdam

Bart van de Brug is de nieuwe manager van het vijfsterrenhotel The Manhattan in Rotterdam. Van de Brug werkt sinds 2007 voor het Rotterdamse hotel; de laatste jaren als Executive Assistant Manager.

Bart van de Brug wordt met ingang van 3 februari hotel manager van The Manhattan in Rotterdam. Dit heeft Bill Cross, topman van eigenaar Tower Hotel Rotterdam BV bekend gemaakt. Van de Brug volgt Erik de Wit op als leidinggevende van het hotel. De Wit vertrok in april 2013 naar het Conservatorium Hotel in Amsterdam. In de tussenliggende periode stond de Engelsman Bill Cross zelf aan het roer.

Van de Brug is in 2007 in dienst getreden bij het vijfsterrenhotel in Rotterdam, als Front Office Manager en heeft promotie gemaakt naar Rooms Division Manager in 2009. Vervolgens is hij actief betrokken geweest bij de transitie van 'Westin' naar 'The Manhattan Hotel' en heeft sinds april 2010 de functie van Executive Assistant Manager vervuld.

'Zijn uitgebreide kennis van het hotel en de Rotterdamse markt maakt zijn promotie naar Hotel Manager een logische volgende stap in zijn carrière binnen het hotel,' aldus Cross.

The Manhattan Hotel Rotterdam is gevestigd in de Millennium Toren tegenover het Centraal Station in het centrum van Rotterdam. Het hotel telt 230 luxe kamers en suites.