Tweede Hotel Leaders Network Conference

Tweede Hotel Leaders Network Conference

Hotel Leaders Network organiseert samen met Hotelschool The Hague in september voor de tweede keer een congres met veel ceo's, gm's en eigenaren van nationale en internationale hotels en ketens. Thema is educatie, vandaar de samenwerking met de hotelschool.

Hotel Leaders Network Conference kent een gevarieerde programma dat is uitgesplitst in een general managers programma met internationale Hotel ceo's, en een studentencompetitie.

Topmensen

De initiatiefnemers achter het Hotel Leaders Network en Hotelvrijmibo leggen zich steeds meer toe op de organisatie van grote hotel netwerkevenementen en congressen. Congresorganisatoren Jacob de Graaff en Melle Pegman zijn trots op het voorlopige programma: 'Topmensen zoals Federico Gonzalez Tjera (ceo NH Hotel Group), Amy McPherson (President and MD Europe Marriott) en Wolfgang M. Neumann (ceo Rezidor Hotel Group) nemen deel aan het congres als inspirators en juryleden.'

Ongeveer 150 ceo's, gm's en hoteleigenaren zijn tijdens het congres aanwezig om de Masterclass in Innovatie bij te wonen. Daarna werkt elke ceo samen met een groep general managers aan een uitdagende case in een zogenaamd 'pressure-cooker' format.

Hotelscholen

Voorafgaand aan het congres werken excellente studenten van verschillende internationale hotelscholen in teams aan een real life case. Deelnemende hotelscholen zijn: Hotelschool The Hague, Stenden University, Hotel Management School Maastricht, Hong Kong Polytechnic University, Ecole hôtelièr de Lausanne en NHTV Breda.

Paul Griep, general manager van Hotelschool The Hague, campus Amsterdam en medeorganisator van het congres: 'Met de studentencompetitie geven we studenten die behoren tot het Excellence Programme de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen op het gebied van innovatie, technologie en de toekomst van hotellerie. Daarnaast krijgen deze studenten de uitgelezen kans te netwerken met de top uit de industrie.'

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website Hotelleadersnetwork.com. Om aan de conferentie deel te nemen wordt een vergoeding van €149 gevraagd en het aantal plaatsen is beperkt.

Hotel Leaders Network

Het Hotel Leaders Network (HLN) is een exclusief netwerkplatform voor general managers, hotelmanagers, ceo's en regiodirecteuren binnen de hotellerie. Het HLN wordt eenmaal per jaar op een relevante locatie in het land georganiseerd, waarbij de focus ligt op trends, innovaties en ontwikkelingen in het (inter)nationale hotelwezen.

De eerste Hotel Leaders Network conferentie werd vorig jaar gehouden in het Room Mate Aitana Amsterdam.