Volgens Het Nieuwsblad kreeg het restaurant destijds een 'verschroeiende recensie' van voedselinspecteur Benny Bax.
Hygiëne-ramp
De keuken van het wokrestaurant bleek volgens de krant een ware ramp te zijn op het vlak van hygiëne. Bax in de krant: 'Rauwe kip werd op een levensgevaarlijke manier bewaard en in de koelcellen was schimmel te vinden. Het was simpelweg niet proper en dat kon niet door de beugel.'
Agentschap Voedselveiligheid
Na de uitzending kreeg het restaurant het Federaal Agentschap voor de Voedselveiligheid over de vloer. Uitbater Waiki Wang besloot zijn keuken daarna grondig onder handen te nemen. Hij kreeg ook een herkansing van De Smaakpolitie, waarbij hij wel een voldoende scoorde. Ook die tweede poging van Wang werd door VT4 uitgezonden.
Imagoschade
Toch was de imagoschade al veroorzaakt. Het restaurant begon zware verliezen te draaien omdat de klanten wegbleven, schrijft Het Nieuwsblad. Inmiddels is het restaurant gesloten. 'We vragen altijd eerst toestemming om te filmen. Hij heeft ons overigens zelf aangeboden om een kijkje te nemen in zijn keuken', stelt VT4.
Nederland
Volgens de krant heeft Wang aan Benny Bax verklaard dat hij zich voortaan wilde concentreren op zijn restaurants in Nederland. 'Misschien dat hij daarom besloot om zijn restaurant in Hasselt te sluiten.'