Paul de Wit (Wonder's) start nieuwe keten

Paul de Wit (Wonder's) start nieuwe keten

Horecaman Paul de Wit is een nieuwe restaurantketen gestart. Hij heeft in Bergen en Heerhugowaard de eerste twee vestigingen van Fabbrica geopend. De Wit is met zijn ex-partner Debby Nuyens verantwoordelijk voor de Wonder's-filialen en slaat nu solo een nieuwe weg in.

Met concept Fabbrica wil Paul de Wit de 'New York style' uitdragen. De inrichting en de opzet van de restaurants zijn enerzijds geïnspireerd op het trendy Meatpacking District en anderzijds door vintage meubilair, oude bouwmaterialen, winkelonderdelen en moderne verlichting.

Debby Nuyens

Horecaman Paul de Wit is samen met zijn ex-partner Debby Nuyens grondlegger van de Wonder's-keten en kiest nu in zijn eentje voor het op de markt zetten van restaurants onder de formule Fabbrica.

ESTIDA

De eerste twee filialen, aan de Breelaan in Bergen en de Middenwaard in Heerhugowaard, openden in september. Ook nu zijn het ontwerp en de realisatie van het interieur van ESTIDA, waarmee De Wit ook de Wonder's-locaties inricht.

Amerikaanse service

Fabbrica heeft een eigen patisserie en een grotendeels biologisch productaanbod. De Wit: 'We serveren op tafellinnen met linnen servetten en we streven Amerikaanse service naar. Dat wil onder andere zeggen: brood, boter en water kosteloos op tafel.'

Club met dj

De nieuwe locaties zijn bovendien voorzien van een ruime bar en dat maakt ze volgens de ondernemer 'bij uitstek geschikt om als club te fungeren. We zullen dan ook regelmatig dj's te gast hebben.'

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.