Sterkok tekent voor restaurant Hampshire hotel Huizen

Sterkok tekent voor restaurant Hampshire hotel Huizen

Sterkok Peter Gast van 't Schulten Hues in Zutphen tekent voor het concept van het vernieuwde restaurant van Hampshire Hotel Newport in Huizen. Op 15 januari opent het restaurant - Club Newport 1852.

Het concept van restaurant Club Newport 1852 in het Hampshire Hotel in Huizen is ontwikkeld door Peter Gast, chef-kok van het sterrestaurant 't Schulten Hues in Zutphen. Hij heeft zich bemoeid met wijn- en spijskaart maar ook met uitstraling en interieur. Club NP 1852 is een van de twee restaurants van het hotel in Huizen, naast Cafe O.

Peter Gast werkt vaker samen met hotelketen Hampshire. In Hampshire Hotel - 's Gravenhof Zutphen heeft hij een nevenvestiging van zijn restaurant: Schulten Hues en Friends. In oktober bracht hij – eenmalig – zijn concept Lazy Sunday Afternoon naar het Hampshire Hotel American hotel in Amsterdam. Nog niet eerder was hij geheel verantwoordelijk voor de wijn- spijskaart van een Hampshire-restaurant.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.