Samenwerking Rotterdamse tweesterrenchefs

Samenwerking Rotterdamse tweesterrenchefs
website 4x010.nl

De vier Rotterdamse tweesterrenchefs hebben de krachten gebundeld. Mario Ridder (De Zwethheul), Erik van Loo (Parkheuvel), Fred Mustert (Fred) en François Geurds (FG Restaurant) bieden gedurende vier maanden een gezamenlijk arrangement aan om gasten kennis te laten maken met hun eetgelegenheden.

Om gasten bekend te maken met de vier Rotterdamse tweesterrenrestaurants, hebben Mario Ridder (De Zwethheul), Erik van Loo (Parkheuvel), Fred Mustert (Fred) en François Geurds (FG Restaurant) de handen ineen geslagen.

Het viertal spreekt van een 'unieke samenwerking' van vier maanden, waarvoor een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.

Signatuurgerecht

Onder de naam 4 x 010 - er is zelfs een speciale website voor in het leven geroepen - wordt in ieder restaurant een signatuurgerecht inclusief een bijpassend glas wijn en mineraalwater (en koffie met friandises bij het dessert) geserveerd.

Lunch en diner

Gasten kunnen terecht voor lunch (€50 per persoon per restaurant) en diner (€56,25). In het laatste geval is vervoer tussen de restaurants en naar het startpunt beschikbaar.

De volgorde wisselt, waardoor alle tweesterrenchefs in de vier maanden wisselende signatuurgerechten serveren.

Sterrentour

De '4x010 Sterrentour' vindt plaats in de maanden maart, april, mei en juni op dinsdag, woensdag en donderdag en uitsluitend op reservering.