Noble en Zarzo verzorgen vips tennistoernooi Rosmalen

Noble en Zarzo verzorgen vips tennistoernooi Rosmalen

Die Heeren Sewentien (Rosmalen), Zarzo (Eindhoven) en Noble ('s-Hertogenbosch) zijn actief tijdens de komende editie van het tennistoernooi Topshelf ...

Van 15 tot en met 21 juni vindt in Rosmalen het jaarlijkse internationale tennistoernooi op gras plaats, dat voor het tweede jaar Topshelf als titelsponsor heeft.

Hutten Catering

Vorige week meldde Misset Catering dat Hutten Catering uit Veghel de komende drie jaar de culinaire gastvrijheid verzorgt in het vipdorp.

In het vipdorp wordt een restaurant geëxploiteerd onder coördinatie van de cateraar, die drie eetgelegenheden uit de regio heeft binnengehaald voor het verzorgen van maaltijden.

Die Heeren Sewentien

De eerste twee dagen is de exploitatie in handen van chef-kok Maurice Box van Die Heeren Sewentien uit Rosmalen.

Adrian Zarzo Habraken

Op dinsdag en woensdag staat het restaurant onder leiding van Adrian Zarzo Habraken en zijn team van restaurant Zarzo in Eindhoven.

Edwin Kats

De week wordt afgesloten door Edwin Kats en zijn team van Noble in 's-Hertogenbosch.

Mario Ridder

Tweesterrenchef Mario Ridder exploiteert sinds twee jaar het restaurant in het vipdorp van het ABN Amro World Tennis Tournament in Ahoy Rotterdam.

De Zwethheul

Die samenwerking ging zelfs zover dat Ridder zijn restaurant De Zwethheul in Schipluiden in die week 'verhuisde' naar het evenementencentrum in de Maasstad.