Online cursus HACCP voor flexwerkers

Voedselveiligheid wordt in de voedingsindustrie in het algemeen en de catering in het bijzonder steeds belangrijker. Mede daarom wordt een cursus HACCP ...

De zogeheten HACCP Catering E-learning module over voedselveiligheid is gericht op huidige en nieuwe flexwerkers werkzaam in de segmenten bedrijfs- en partycatering. Zij moeten bewust worden van het voedselveilig werken en hun praktische kennis op dit gebied vergroten.

Omdat de cursus online gegeven wordt kan deze op iedere gewenste plek waar een computer staat gevolgd worden. De module duurt ongeveer twee uur en wordt afgesloten met een officiële toets. Na een succesvolle afronding ontvangt de flexwerker een certificaat. Tempo Team doet haar nieuwe en huidige flexwerkers deze korte opleiding cadeau.

'Hiermee zijn onze flexwerkers in de catering HACCP-proof en daarmee hebben ze een voorsprong op andere flexwerkers', aldus Maarten Poels, commercieel branchemanager horeca & catering van Tempo Team.Dat is met zo'n 1600 medewerkers de tweede uitzendonderneming in Nederland.