nieuws

Barcompetitie Chiel Jongejan uitgesteld

Café

De actie van de Rotterdamse horecaondernemer Chiel Jongejan waarbij een café te winnen is, is uitgesteld tot na de zomer. De barcompetitie zou aanvankelijk binnenkort van start gaan, maar is uitgesteld tot september.

Barcompetitie Chiel Jongejan uitgesteld

Het Uitstel van deze stuntwedstrijd ligt in ieder geval niet aan te weinig aanmeldingen, zo laat Dijlan van Vlimmeren van Sfeerhoreca weten. ‘Dat is behoorlijk.’ Jongejan zocht voor zijn barcompetitie ‘mensen die van aanpakken weten, mensen met goede ideeën, maar zonder de financiële middelen.’

Chiel Jongejan bezit in Rotterdam met zijn bedrijf Sfeerhoreca onder andere Vief en Vuig, Saint Tropez, Get Back, Cafe Fout en de Apres Skihut. De winnaar van de barcompetitie mag op zijn kosten een nieuwe locatie gaan runnen.

Door het uitstel veranderd de opzet van de wedstrijd vooralsnog niet. De deelnemers of deelnemende teams moeten in tien weken tijd tien feesten organiseren. Deze vinden plaats op zondag of maandag. Het team of de deelnemer die de meest winst behaald en het beste concept heeft voor de nieuwe locatie, wint.

Reageer op dit artikel