nieuws

Geert Bosman Meest Markante Horecaondernemer Friesland

Café 1841

Geert Bosman van het Gerecht te Heerenveen is uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Friesland. ‘Bosman draagt volop bij aan de positieve ontwikkeling van Heerenveen.

Geert Bosman Meest Markante Horecaondernemer Friesland

Volgens het juryrapport is Geert Bosman uniek, innovatief en creatief. Jurylid Isabelle Diks, wethouder van gemeente Leeuwarden: ‘Door zijn vele verbindingen met de omgeving is hij een aanjager en draagt hij volop bij aan de verdere positieve ontwikkeling van Heerenveen.’

Terras Top 100-winnaar

Met zijn Heerenveense onderneming Het Gerecht, eindigde Bosman dit jaar op de achtste plek van de Terras Top 100. Een opvallend hoog debuut in de lijst, dat tevens de titel Provinciewinnaar Friesland opleverde.

Meest Markante Horecaondernemer Nederland

Met de onderscheiding van Meest Markante Horecaondernemer Friesland dingt Geert Bosman mee naar de titel van Meest Markante Horecaondernemer Nederland. Die wordt begin januari tijdens de Horecava bekendgemaakt.

 

Reageer op dit artikel