nieuws

Horeca Rotterdam wil wereldrecord ‘meeste mensen in foute kersttrui’

Café 1168

De horeca op het Stadhuisplein Rotterdam hoopt op 16 december het wereldrecord ‘meeste mensen in een foute kersttrui’ op haar naam te kunnen schrijven.

Horeca Rotterdam wil wereldrecord ‘meeste mensen in foute kersttrui’

‘Omdat veel mensen zo’n trui in de kast hebben hangen, denk ik dat het haalbaar is om het record te verbreken’, aldus organisator Cammy Kempke van Struisenberg Horeca, waaronder restaurant Amigo, café Plein, ’t Fust, Coconuts en Cornelis vallen.

Event

De borrel wordt omschreven als de meest ambitieuze, grootste en vrolijkste kerstborrel ooit, inclusief verschillende borrellocaties, foute kerstmuziek, entertainment, glühwein en hapjes. Bezoekers zijn van harte welkom in een foute kersttrui. ‘Denk aan truien met rendiermotief, 3D-lichtjes, sneeuwkristallen, kerstversiering en muziekjes.’

Kempke hoopt op 3500 bezoekers. Het event is ingericht op 4.000 bezoekers. ‘We moeten bewijsmateriaal als foto’s, video’s en verkochte kaartjes opsturen naar Londen. Als we het wereldrecord verbreken, krijgen we een vermelding in het Guinness Book of World Records.’

Record

Het huidige record is in handen van Kansas University, daar zaten 3.474 mensen met een foute kersttrui aan op de tribune tijdens een basketbalwedstrijd.

Korting voor lezers Misset Horeca

Wil jij met je horecateam in Rotterdam een kerstborrel houden en helpen het wereldrecord te verbreken? Voor lezers van Misset Horeca is er een speciale actie. Via de website wereldrecordfoutekersttrui.nl ontvangen lezers een tweede kaartje gratis onder de kortingscode MissetHoreca. De actie is geldig tot en met 6 december 18.00 uur.

Reageer op dit artikel