nieuws

Grand Café Moeke breidt uit naar Nijkerk en Enschede

Café 3432

Grand Café Moeke breidt in maart 2018 uit met twee nieuwe zaken. Het voormalige restaurant van Hotel & Gasterij De Roode Schuur in Nijkerk en Café & Bar Celona in Enschede gaan per 1 januari op de schop en worden in twee maanden tijd omgetoverd tot Moeke .

Grand Café Moeke breidt uit naar Nijkerk en Enschede

Zowel bij Moeke Nijkerk als bij Moeke Enschede kunnen feesten en partijen worden gegeven. Na Rhenen, Breda en Delft is Nijkerk de vierde en Enschede de vijfde plaats waar Moeke haar deuren opent. En Moeke breidt medio volgend jaar haar familie met nog twee nieuwe gezinsleden uit.

Moeke Nijkerk wordt gevestigd in een prachtige boerderij die grenst aan Hotel & Gasterij De Roode Schuur. Voorheen zat hier het restaurant van hotel De Roode Schuur ‘Meadows’.  Er is plek voor zo’n 120 gasten. Moeke Nijkerk hoopt halverwege maart haar eerste gasten te kunnen verwelkomen.

Moeke Nijkerk en Enschede

Naast Nijkerk opent Moeke op 1 maart ook een vijfde vestiging. Deze komt in Enschede. Deze zaak komt in het voormalige Café & Bar Celona aan de  Oude Markt 8. Het twee verdiepingen tellende nieuwe Grand Café wordt ingericht naar een gezellige huiskamer en moet plek gaan bieden voor zo’n 200 gasten.
Zowel bij Moeke Enschede als Moeke Nijkerk kan de gast terecht voor een lunch, diner en borrelhap. Bij beide vestigingen  staan onder meer lokale specialiteiten op de kaart, maakt ook verschillende soorten Flammkuchen, tomatensoep, huisgemaakte kaaskroketten, gegrilde hen met Moeke’s plakkerige marinade, een biefstuk of Moeke burger. Nog voor het eind van 2018 komen er nog eens twee vestigingen bij waarmee de hele Moeke familie zeven familieleden telt.

Reageer op dit artikel