nieuws

Patrick Beijk Meest Markante Horecaondernemer Groningen

Café 1501

Patrick Beijk mag zich de Meest Markante Horecaondernemer van de provincie Groningen noemen. De eigenaar van onder andere Mr. Mofongo en The Dog Bollocks valt volgens de jury op door zijn uitdagende initiatieven en nieuwe horecaconcepten.

Patrick Beijk Meest Markante Horecaondernemer Groningen

Patrick Beijk was één van de vier horecaondernemers die in de provincie Groningen genomineerd waren voor de prijs van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Naast de eigenaar van onder meer Mr. Mofongo en The Dogs Bollocks waren dat Jelle Bos van Beleef Lauwersoog, André Dokter, eigenaar van het gelijknamige steakhouse in Briltil en van Het Zusje van André Dokter in de binnenstad van Groningen, en de familie Swierstra. Hun bedrijf, Brouwerij Martinus, heeft in korte tijd grote naamsbekendheid en waardering opgebouwd. aldus de jury.

Patrick Beijk: ‘uitdagend en vernieuwend’

De jury zegt onder de indruk te zijn van het enthousiasme en de gedrevenheid ‘waarmee deze ondernemers dag-in-dag-uit met hun bedrijf bezig zijn. De genomineerden zijn alle vier een voorbeeld voor de verdere innovatie en verbetering van de kwaliteit van de horecabranche.’ Uiteindelijk viel de keuze op Beijk vanwege zijn ‘uitdagende initiatieven en nieuwe horecaconcepten.’

Koninklijke Horeca Nederland organiseert elke twee jaar de verkiezing van Meest Markante Horecaondernemer. De prijs is voor innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren. Op deze manier wil KHN innovatie onder haar leden stimuleren. De Meest Markant-verkiezing begint bij regionale verkiezingen in veertien regio’s. Uit de veertien winnaars wordt in 2019 de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen.

Reageer op dit artikel