nieuws

Aftellen tot Café Top 100 2018: deze prijzen worden uitgereikt

Café 2064

De Café Top 100 2018 wordt maandag 12 november onthuld in Studio 21 in Hilversum. Zo’n 700 ondernemers en werknemers van de 100 cafés die dit jaar in de lijst staan zullen aanwezig zijn voor een feestelijk evenement én om te horen op welke plek ze staan. Maar er worden nog meer prijzen uitgereikt.

Aftellen tot Café Top 100 2018: deze prijzen worden uitgereikt
Het team van De Gekroonde Suikerbiet, de winnaar van de Café Top 100 2017.

De Café Top 100 2018 nadert zijn ontknoping. Na twee rondes met vakjurybezoeken en mystery visits, heeft de hoofdjury begin oktober ook nog eens de top van de lijst bezocht. Dat heeft ervoor gezorgd dat er uiteindelijk 100 cafés zijn overgebleven die samen de Café Top 100 2018 vormen.

Dát ze in de Café Top 100 2018 staan weten de bedrijven. Maar op welke plek, dat horen ze maandag 12 november als de lijst op een feestelijk evenement in Studio 21 in Hilversum onthuld wordt. Maar naast het aftellen van 100 naar 1 worden er nog meer prijzen uitgereikt en meerdere zaken in het zonnetje gezet.

De Provinciewinnaars

Ten eerste zijn dat natuurlijk De Provinciewinnaars. Elk café dat het hoogste eindigt binnen diens provincie, wordt uitgeroepen tot Provinciewinnaar. Een waardevolle titel voor veel cafés, waarmee ze natuurlijk ook in diverse uitingen hun voordeel mee kunnen doen. Alle provincies zijn, evenals vorig jaar, in de lijst vertegenwoordigd.

Gerelateerde content

Gerelateerde content

De Gouden Apenstaart

Social media heeft onmiskenbaar veel invloed in het leven en het werken van vandaag de dag. Veel bedrijven spelen hier handig op in via berichten op bijvoorbeeld Twitter, Facebook, Instagram of hun eigen site. Ook een ideale manier om in contact te komen met je -potentiële- doelgroep. Het café dat dit het beste doet wordt onderscheiden voor het beste social media-beleid middels De Gouden Apenstaart.

De Parel

Wie heeft zich -het afgelopen jaar- onderscheiden? Wie verdient een pluim? Wie verdient een steuntje in de rug? Wie is kortom die haast onmisbare schakel in jouw bedrijf? We vroegen elk café één medewerker te nomineren. De beste, mooiste of meest ontroerende nominatie wordt gekozen en die persoon hoort maandag, tot zijn of haar grote verrassing, dat hij of zij De Parel van de Café Top 100 2018 is.

Het team van The Banner tijdens de winst van de Publieksprijs vorig jaar.De Publieksprijs

Een populaire prijs die ieder jaar een stemrecord lijkt te verbreken: De Publieksprijs. Om gasten ook bij de Café Top 100 te betrekken wordt deze ieder jaar uitgereikt. Cafés worden opgeroepen hun achterban zoveel mogelijk op hen te laten stemmen. Dat kan middels posters en tafelkaartjes die elk bedrijf ontvangt, maar uiteraard ook via social media of ‘ouderwets’ vragen in het café.

Café Top 100 2018

De Café Top 100 2018 wordt maandag 12 november vanaf 20.00 uur onthuld in Studio 21 in Hilversum. Alle bedrijven die er dit jaar instaan zijn uitgenodigd dit evenement bij te wonen en ruim 700 aanwezigen worden verwacht om te horen op welke plek ze staan én om de winnaar te huldigen.

Reageer op dit artikel