nieuws

Bar Bitterbal opent deuren in Amsterdam

Café 1866

Bar Bitterbal opende onlangs haar deuren in de Utrechtsestraat in Amsterdam. Met 22 verschillende varianten heeft deze gastro-bar de grootste selectie bitterballen ter wereld en is er voor iedereen de ‘perfecte bitterbal’.

Bar Bitterbal opent deuren in Amsterdam

Naast de standaard rund- en kalfsbitterbal zijn er ook vullingen van pekingeend, reypenaer, scharrelkip, chorizo, kreeft of zelfs een bitterbal met een vulling van hert of wild zwijn te proeven in de bar. Ook voor de veganistische eter is er keus te over met bitterballen gevuld met rode biet of variaties met zwarte truffel.

Naast bitterballen kunnen ook (broodjes) kroket, frietjes, (lokale) bieren, gin-tonics en heerlijke wijnen geserveerd worden. Bar Bitterbal is gevestigd op de Utrechtsestraat 18 en is elke dag geopend vanaf 9 uur.
Reageer op dit artikel