Vijfde editie Mooi! tijdens Horecava 2019

Vijfde editie Mooi! tijdens Horecava 2019

Brancheorganisatie Horecabrains viert woensdag 9 januari de vijfde editie van haar Mooi!-feest. Het evenement dat aansluitend plaatsvindt op de derde dag van de Horecava, vindt voor de vijfde keer plaats. Achter het RAI-gebouw bij Zuidpool worden gasten ontvangen voor een feestelijke avond netwerken, eten, drinken en verkiezingen.

Horecabrains is traditiegetrouw aanwezig op de Horecava en inmiddels evenzo traditioneel is het feest Mooi! dat de brancheorganisatie viert. Op woensdagavond, aansluitend aan de beurs, zullen gasten ontvangen worden in de geheel vernieuwde locatie Zuidpool waar het feest voor de vijfde maal wordt gehouden.

Mooi!2019 is een evenement voor horecaondernemers, managers, standhouders, bestuur en crew van verschillende restaurants, strandzaken, (grand)), ketens en nachtzaken. Leden en relaties van Horecabrains, de Horecava en sponsoren worden uitgenodigd en ook zijn er, per bedrijf 6 stuks, kaarten te bestellen voor de avond.

Nachtburgemeester en Positivo Award

Gedurende avond zullen er verschillende optredens worden verzorgd en is er is een dj aanwezig.

Horecava, Mooi! Horecabrains
André Hazes jr. Nachtburgemeester van Mooi!2017.

Daarnaast wordt ook de Nachtburgemeester van Nederland verkozen. De Nachtburgemeester is een ambassadeur voor de horeca en het nachtleven en wordt jaarlijks gekozen door de Nederlandse horeca.

De huidige Nachtburgemeester is zanger Tino Martin. Hij werd in zijn 'functie' voorgegaan door onder meer André Hazes jr., Lange Frans en Gerard Joling. Zodra de nieuwe Nachtburgemeester verkozen is zal deze als eerste de 'Positivo Award' uitreiken. Dat is een prijs die toegekend wordt aan iemand uit de horeca die een pluim verdiend heeft of juist een steuntje in de rug kan gebruiken.