Dutch Craft Beer Conference 2021 wordt online editie

Dutch Craft Beer Conference 2021 wordt online editie
Dutch Craft Beer Conference 2020.

De Dutch Craft Beer Conference vindt dit jaar online plaats in plaats van een fysieke bijeenkomst, zoals in voorgaande jaren. Op woensdag 21 april zal de vijfde editie, georganiseerd door branchevereniging Craft daarom plaatsvinden vanachter ieders beeldscherm.

Evenals bij de fysieke edities van de Dutch Craft Beer Conference, zal ook de online versie een volledig dagprogramma beslaan,  09.00 uur ’s ochtends tot 17.00 uur. Er zal onder meer stilgestaan worden bij het coronajaar dat achter ons ligt met de vraag wat het de craftbrouwers zowel in positieve als negatieve zin heeft gebracht en welke belangrijke lessen daaruit getrokken kunnen worden.

Aan het definitieve programma wordt nog gewerkt, maar de dames van Double Dutch zullen sowieso een presentatie geven. 'Twee jonge meiden vertrokken naar Londen en zijn daar een tonic-merk gestart. Luister naar hun verhaal om een onderscheidend product in een volle markt neer te zetten', aldus het programma.

In de middag worden er break-out sessies aangeboden. Daar kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een sessie over water, gist en hop of mout, sessies over Stiva, duurzaam brouwen en microbiologie. Voor wie niet in de gelegenheid is om 21 april de hele dag achter de computer te zitten, is er de mogelijkheid de sessies achteraf terug te kijken op een moment dat het wel uitkomt.

Leden kunnen zich gratis registreren en niet-leden betalen een bijdrage van 25 euro.