Albron introduceert vernieuwde partycatering

Albron introduceert vernieuwde partycatering

Albron onthult dinsdag de nieuwe naam voor haar partycateringtak. Tot voor kort Albron Party Productions geheten. Tevens wordt het bijbehorende nieuwe ...

De presentatie van deze meeting in Menno Kroon's Atelier in Cothen is in handen van Humberto Tan. Albron kondigt aan dat ook de laatste culinaire trends en ontwikkelingen in de food & beverage markt aan bod komen.

Trendteller Rene Boender geeft zijn visie geven op de ontwikkelingen en laatste trends in de Nederlandse keuken. Ook topkok Robert Kranenborg geeft acte de presence. Albron geeft prijs dat het vooral om Jam Cooking gaat en dat de menukaart twee keer per jaar wordt veranderd.

De partycateringtak van Albron is verantwoordelijk voor onder meer de verzorging van de Vierdaagse in Nijmegen, het tennistoernooi Siemens Open en het paardensportevent Breda Hippique.

(dinsdagmiddag meer nieuws)

Meer party- en eventcatering:

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.