John van de Bunt completeert directieteam Visschedijk

John van de Bunt completeert directieteam Visschedijk
John van de Bunt tussen studenten van de HAS.

John van de Bunt is met ingang van 1 februari 2020 benoemd tot commercieel directeur van Visschedijk . Met deze benoeming is het directieteam in Nederland klaar voor een volgende fase. Eerder werden Mathia Brandsma, Paul Nijhuis en Luc Kok aan de directie toegevoegd.

De fusie tussen Visschedijk en Atalian heeft voor een succesvolle nieuwe landelijke facilitaire aanbieder gezorgd, die de laatste jaren een sterke kwalitatieve en kwantitatieve groei heeft laten zien. Om dit succes toekomstbestendig te maken, is een versterkte directiestructuur nodig, aldus de ceo’s Hilco Kok en Erwin Wigbold.

Nieuwe uitdaging

John van de Bunt, voormalig commercieel directeur bij Appèl Catering, ziet in Visschedijk een logische volgende stap in zijn  carrière: 'Het bedrijf heeft een sterke regionale positie in Nederland, met name opgebouwd vanuit haar schoonmaakactiviteiten. Voor de bedrijfsonderdelen Horeca & Catering en Facility Solutions liggen er goede groeimogelijkheden, zowel in kwantitatieve als conceptmatige zin. Deze markten zijn in beweging en ik zie het als mijn persoonlijke doel om Visschedijk een succesvolle en onderscheidende positie te laten bekleden in de toekomst.'

Visschedijk

Regionaal georganiseerd en landelijk en internationaal actief in de markt voor schoonmaak, horeca- & cateringdiensten. Tevens maatwerk multi service & integrale oplossingen voor facilitaire dienstverlening. Er werken ruim 2600 mensen in Nederland. Sinds 2017 is Visschedijk een onderdeel van Atalian Global Services.