
De horecaondernemers achter het plantaardige casual dining concept Vegitalian gaan intensief samenwerken met een groep impact-investeerders om de...
De horecaondernemers achter het plantaardige casual dining concept Vegitalian gaan intensief samenwerken met een groep impact-investeerders om de...
Cafetaria Goldenbelds in Zutphen is officieel dementievriendelijk. Eigenaar Nick Goldenbeld kreeg in zijn privéleven te maken met deze ziekte en wil...
De kleinste snackbar van Emmen heet weer De Vlaamse Hap. Het was jarenlang een begrip, tot het in 2020 werd verkocht en de nieuwe eigenaar de naam en...
Gezond, lekker en betaalbaar eten maakt een mens gelukkig. Met deze Aziatische filosofie als uitgangspunt starten de broers Shengli en Shunli Huang...
Boetiek burgerrestaurant Ter Marsch & Co heeft een onderscheidende kaart. Dat komt tot uitdrukking in veel verschillende aspecten: ‘Alles is dagvers....
Bartjan Hendriksen opent in 2012 de eerste Toastable. Als hij in 2021 vier zaken heeft, komen er locaties bij in Almere en Arnhem. Over 5 jaar moet...
Albron heeft Frites Affairs een upgrade gegeven. Belangrijkste veranderingen in het concept uit eigen koker zijn meer aandacht voor snelheid, een...
Crisis of geen crisis, bezorgen of afhalen, friet blijft product nummer één in de cafetaria. Maar de ontwikkelingen zetten door, denk aan de opmars...
Perry van der Ree runt een cafetaria, brasserie en cateringbedrijf in Vlaardingen. Onderscheiden met uitstekende friet is voor hem heel belangrijk....
Ze leerden elkaar kennen in tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns. Zij werkte er als gastvrouw, hij als chef de partie. ‘We gingen er iedere dag voor...
De prijs van friet in de cafetaria ligt soms lager dan een cappuccino of een flesje frisdrank in andere horecazaken. Klopt dat wel? Friet is de basis...
Bespaartips voor bakwanden zijn zeer welkom, nu door de stijgende energieprijzen bij cafetariaondernemers de vraag rijst of de transitie van gas naar...
De bakwand moet je koesteren. Een onderhoudscontract is daarbij een makkelijke manier om zorg te dragen voor de jaarlijkse servicebeurt. Je weet van...
Schoon en hygiënisch; belangrijke kernwoorden voor ieder voedselverwerkend bedrijf. Dat geldt zeker voor de bakwand, als het hart van de cafetaria....
Greenforce heeft een vegan frikandel in poedervorm gelanceerd. Door water toe te voegen aan het poeder, kun je een frikandel vormen.
Op 9 oktober is het weer Nationale Krokettendag. Dit biedt voor horecazaken kansen om te knallen met kroketten. 8 tips van kenners.
Hamburgers zijn de fastfoodsector ontstegen en staan op de menukaart van bijna alle horecazaken. Het broodje geeft de eerste indruk en is dus heel...
Le Frique introduceert een duurzame culinaire 100% plantaardige frikandel: Le Frique Veganique. Le Frique heeft deze vegan variant ontwikkeld vanuit...
Fastfood is óf betaalbaar, óf lekker, óf gezond. Het splinternieuwe Nom Nom Nom denkt echter de puzzel van deze ‘heilige drie-eenheid’ gelegd te...
De eigenaren van Goldenbelds kozen er vijf jaar geleden bewust voor om te investeren in duurzame oplossingen. De cafetaria in Zutphen was daarmee...
Armin Vahabian wil de wereld veroveren met Fat Phill’s. Na zijn start in 2019 in Amsterdam en de opening van elf vestigingen in de jaren daarna in...
De foodservice-industrie is de laatste jaren steeds afhankelijker geworden van bezorging. In 2025 verwacht het FSIN dat de totale fooddeliveryomzet...
Ria Dekker, eigenaresse van FrieteRia en BrasseRia in Dronten, wil graag een zo compleet mogelijke klantenkring bedienen. ‘We zijn ontzettend blij...