Meneer Smakers trakteert Utrechtse studenten op 10.000 gratis...
Meneer Smakers, van de bekende hamburgerrestaurants in Utrecht, viert het nieuwe jaar met een royale traktatie voor studenten: 10.000 gratis...
Meneer Smakers, van de bekende hamburgerrestaurants in Utrecht, viert het nieuwe jaar met een royale traktatie voor studenten: 10.000 gratis...
Het is inmiddels alweer heel wat jaren geleden dat Bram Ladage gratis patat uitdeelde op Valentijnsdag. Maar liefhebbers van de versgebakken goudgele...
Ze pakten al eens goud met een Aziatische burger, maar in januari 2024 wil Ter Marsch & Co met Spaanse invloeden het NK Lekkerste Burger op de...
Taste Like Chicken (TLC) is onlangs geopend in Amsterdam. Het vegan restaurant maakt kipklassiekers zonder kip. Het interieur knalt je tegemoet.
Boetiek burgerrestaurant Ter Marsch & Co heeft een onderscheidende kaart. Dat komt tot uitdrukking in veel verschillende aspecten: 'Alles is dagvers....
Fastfood is óf betaalbaar, óf lekker, óf gezond. Het splinternieuwe Nom Nom Nom denkt echter de puzzel van deze 'heilige drie-eenheid' gelegd te...
Het valt op: jonge ondernemers die starten in de fastservicebranche. Adriaan Kluin opent op 19-jarige leeftijd zijn eigen cafetaria. De keuze voor...
Crisis of geen crisis, bezorgen of afhalen, friet blijft product nummer één in de cafetaria. Maar de ontwikkelingen zetten door, denk aan de opmars...
Perry van der Ree runt een cafetaria, brasserie en cateringbedrijf in Vlaardingen. Onderscheiden met uitstekende friet is voor hem heel belangrijk....
De prijs van friet in de cafetaria ligt soms lager dan een cappuccino of een flesje frisdrank in andere horecazaken. Klopt dat wel? Friet is de basis...
Op zoek naar friet met topping waarmee je je gasten écht kunt verrassen? Hieronder 5 recepten ter inspiratie.
Frituren met infrarood, daar experimenteert Ria Dekker, eigenaar van FrieteRia en BrasseRia in Dronten, al een jaar mee. Ze frituurt de friet in een...
Frituurolie is een belangrijke kostenpost voor cafetaria's. Filteren is cruciaal om de kwaliteit van je olie op peil te houden en de levensduur te...
Het product waarin je frituurt, heeft grote invloed op de smaak van je producten, belast het milieu en kan zelfs je rendement beïnvloeden. Bovendien...
Greenforce heeft een vegan frikandel in poedervorm gelanceerd. Door water toe te voegen aan het poeder, kun je een frikandel vormen.
Op 9 oktober is het weer Nationale Krokettendag. Dit biedt voor horecazaken kansen om te knallen met kroketten. 8 tips van kenners.
Hamburgers zijn de fastfoodsector ontstegen en staan op de menukaart van bijna alle horecazaken. Het broodje geeft de eerste indruk en is dus heel...
Le Frique introduceert een duurzame culinaire 100% plantaardige frikandel: Le Frique Veganique. Le Frique heeft deze vegan variant ontwikkeld vanuit...
De eigenaren van Goldenbelds kozen er vijf jaar geleden bewust voor om te investeren in duurzame oplossingen. De cafetaria in Zutphen was daarmee...
Franchiseformule Big Bread Kitchen wil de komende 10 jaar groeien van 30 naar 100 vestigingen. Om dat te realiseren, richt de filosofie van eigenaar...
Wouter Staal wil met YB in 2025 internationaal marktleider zijn in het segment plantaardig ontbijt, lunch en alles ertussen. Dat wil hij bereiken met...
De foodservice-industrie is de laatste jaren steeds afhankelijker geworden van bezorging. In 2025 verwacht het FSIN dat de totale fooddeliveryomzet...
Ria Dekker, eigenaresse van FrieteRia en BrasseRia in Dronten, wil graag een zo compleet mogelijke klantenkring bedienen. 'We zijn ontzettend blij...