
Kwalitaria Groeneweg in de Utrechtse wijk Lombok heropende begin deze maand de deuren onder leiding van ondernemerskoppel Sadegh Malek en Somayeh...
Kwalitaria Groeneweg in de Utrechtse wijk Lombok heropende begin deze maand de deuren onder leiding van ondernemerskoppel Sadegh Malek en Somayeh...
Een kwalitatief goede hamburger vindt gretig aftrek. Cafetaria's, restaurants, lunchrooms en cateraars tonen hun creativiteit en vakmanschap met...
Andy Shan neemt in 2004 een cafetaria over in Olst. Het blijkt het begin van een franchiseformule onder de naam ’t Bakhuus, die inmiddels 41...
De nieuwste Impulsijsjes, schepijs en een ijsmachine om van het ijsseizoen 2023 een succes te maken.
De nieuwe regelgeving voor plastic wegwerpbekers en -bakjes, oftewel de Single Use Plastic richtlijn of sup-wetgeving, wordt in juli 2023 van kracht....
Taste Like Chicken (TLC) is onlangs geopend in Amsterdam. Het vegan restaurant maakt kipklassiekers zonder kip. Het interieur knalt je tegemoet.
New York Pizza bestaat 30 jaar en hoopt dit jubileum te vieren met de opening van de driehonderdste Nederlandse vestiging. Inmiddels is de formule...
Crisis of geen crisis, bezorgen of afhalen, friet blijft product nummer één in de cafetaria. Maar de ontwikkelingen zetten door, denk aan de opmars...
Perry van der Ree runt een cafetaria, brasserie en cateringbedrijf in Vlaardingen. Onderscheiden met uitstekende friet is voor hem heel belangrijk....
Ze leerden elkaar kennen in tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns. Zij werkte er als gastvrouw, hij als chef de partie. ‘We gingen er iedere dag voor...
De prijs van friet in de cafetaria ligt soms lager dan een cappuccino of een flesje frisdrank in andere horecazaken. Klopt dat wel? Friet is de basis...
Bespaartips voor bakwanden zijn zeer welkom, nu door de stijgende energieprijzen bij cafetariaondernemers de vraag rijst of de transitie van gas naar...
De bakwand moet je koesteren. Een onderhoudscontract is daarbij een makkelijke manier om zorg te dragen voor de jaarlijkse servicebeurt. Je weet van...
Schoon en hygiënisch; belangrijke kernwoorden voor ieder voedselverwerkend bedrijf. Dat geldt zeker voor de bakwand, als het hart van de cafetaria....
Greenforce heeft een vegan frikandel in poedervorm gelanceerd. Door water toe te voegen aan het poeder, kun je een frikandel vormen.
Op 9 oktober is het weer Nationale Krokettendag. Dit biedt voor horecazaken kansen om te knallen met kroketten. 8 tips van kenners.
Hamburgers zijn de fastfoodsector ontstegen en staan op de menukaart van bijna alle horecazaken. Het broodje geeft de eerste indruk en is dus heel...
Le Frique introduceert een duurzame culinaire 100% plantaardige frikandel: Le Frique Veganique. Le Frique heeft deze vegan variant ontwikkeld vanuit...
Gezond, lekker en betaalbaar eten maakt een mens gelukkig. Met deze Aziatische filosofie als uitgangspunt starten de broers Shengli en Shunli Huang...
Bartjan Hendriksen opent in 2012 de eerste Toastable. Als hij in 2021 vier zaken heeft, komen er locaties bij in Almere en Arnhem. Over 5 jaar moet...
Albron heeft Frites Affairs een upgrade gegeven. Belangrijkste veranderingen in het concept uit eigen koker zijn meer aandacht voor snelheid, een...
Boetiek burgerrestaurant Ter Marsch & Co heeft een onderscheidende kaart. Dat komt tot uitdrukking in veel verschillende aspecten: ‘Alles is dagvers....
De foodservice-industrie is de laatste jaren steeds afhankelijker geworden van bezorging. In 2025 verwacht het FSIN dat de totale fooddeliveryomzet...