Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Filters instellen

Filters instellen

1
Filters wissen

Categorie

Type

Ondernemen

Eten & drinken

Bediening

Terras

Interieur

  • Binnenkijken bijgisteren

    Binnenkijken bij Stoon gastrobar in Huizen: 'speels en stoer'

    Na een complete verbouwing is Stoon gastrobar in Huizen sinds 31 maart open. Broers Don en Sten Mouissie transformeerden hun voormalige restaurant Isolar tot een eigentijdse gastrobar. Het interieur is stoer en warm, de sfeer toegankelijk. De bekende specialiteit, vlees op een gloeiend hete steen, maakt een stijlvolle comeback.

  • Foto's: Joseph Briaire.
    Binnenkijken bij19 mei 25

    Binnenkijken bij The Saints in Den Bosch: 'Rust in de kamers, explosiever de rest'

    In het hart van Den Bosch, tussen de Parade en de imposante Sint-Janskathedraal, ligt het in maart geopende boutique hotel The Saints. Verdeeld over drie monumentale panden huizen 25 luxe kamers, een kleurrijke livingroom, een bar en twee vergaderruimtes. 'Luxe en comfort versus historie en eigentijds zorgen voor stijlvol hotel.'

  • Koffie-expert Jeroen Veldkamp
    Koffie19 mei 25

    Koffie-expert Jeroen Veldkamp: Zo maak je van koffie een terrassensatie

    Het meest bestelde drankje op het terras is nog altijd een bakkie koffie. Hoe je van dit zwarte goud - voor weinig geld, mét veel marge - een exclusieve hardloper maakt? Koffiegoeroe Jeroen Veldkamp onthult.

  • Gespot14 mei 25

    Gespot: Hologramreceptie bij het nieuwe The Saints Hotel in Den Bosch

    Midden in Den Bosch, vlak bij de Sint-Janskathedraal, is onlangs The Saints geopend. Een boutique hotel met een opvallende innovatie: een hologramreceptie. Gasten worden ontvangen door een fysieke medewerker die live en op afstand in 3D verschijnt op een scherm. 'Daarnaast hebben we als een van de eersten in Nederland een digitale sleutel', zegt eigenaar Joost Tuinman.

  • Koffiekaart13 mei 25

    25 recepten voor koude koffie en thee op het terras

    Op zomerse terrasdagen met warm weer doen koude varianten van koffie en thee het extra goed. Misset Horeca zet een paar verrassende voorbeelden van koude koffie, ijsthee en cocktails op basis van koffie en thee op een rij. Zo maak je je zomerse terraskaart compleet.

  • Binnenkijken bij9 mei 25

    Binnenkijken bij Noordkade van Bjorn van Dijl: grand café met bistroziel

    Klassiek, een tikkie luxueus en tegelijk laagdrempelig. Bjorn van Dijl en zijn vrouw Natascha Lansbergen openen op 9 mei Noordkade in Hendrik-Ido-Ambacht. 'Een grand café dat schuurt tegen een Franse bistro aan. Een plek waar alles klopt', zegt Van Dijl. 'Warm, stijlvol, overzichtelijk, zonder poeha.'

  • Binnenkijken bij6 mei 25

    Binnenkijken bij Tax in voormalig belastingkantoor: hip en vol knipogen

    In hartje Gorinchem openden Björn van Boom en Cindel van der Steldt hun tweede horecazaak: Tax bar & kitchen. Een sfeervolle, hippe huiskamer waar het verleden nog net even doorsijpelt: van het logo tot het speciaalbier 'De Ontduiker'. Neem een kijkje achter de schermen van deze transformatie.

  • Wilco Berends, chef-kok van De Nederlanden* en Christophe Renard, brand ambassador van Domaines Ott.
    Wijn2 mei 25

    Domaines Ott presenteert nieuwe jaargangen By.Ott en Château de Selle rosé

    Wijnhuis Domaines Ott presenteerde de nieuwe jaargangen tijdens een lunch in hotel-restaurant De Nederlanden* in Vreeland. Christophe Renard, brand ambassador van Domaines Ott, begeleidde de proeverij.

  • Binnenkijken bij1 mei 25

    Binnenkijken bij luxe hotel Rosewood Amsterdam

    Rosewood Amsterdam, gevestigd in het voormalige Paleis van Justitie, is de laatste nieuwe hotelontwikkeling die is toegestaan ​​in een monumentaal pand in Amsterdam.

  • Terras bistro Emmanuelle in Hilversum.
    Terras1 mei 25

    12x terrassen van spraakmakende concepten: is het terras net zo uitbundig?

    Het terras is vaak de eerste stopkracht van een horecazaak. Nog voor je binnenstapt, voel je al wat je te wachten staat. Maar hoe zit dat bij spraakmakende, uitbundige concepten? Matcht het terras met het spektakel van binnen? Twaalf terrassen van spraakmakende concepten in beeld.

  • Binnenkijken bij28 apr. 25

    Binnenkijken bij bistro Emmanuelle: 'Sexy en boudoir'

    Wie bistro Emmanuelle binnenstapt, stapt een andere wereld in: vol kleur, printjes, franjes en verleiding. Uitbundig, met een knipoog. Alsof de Franse filmklassieker uit 1974 ineens tot leven komt aan de Groest in Hilversum. 'Een plek die je nieuwsgierig maakt en beetpakt', aldus eigenaar Marco van Velthooven.

  • Gespot23 apr. 25

    Gespot: Eten in je 'eendje'? Petit Paris zet badeendjes in tegen eenzaamheid

    Bij eetcafé Petit Paris in Kortrijk krijgt het concept van gastvrijheid een bijzondere invulling. Gasten die alleen komen eten of drinken, kunnen bij de bar een badeendje pakken. Plaatsen ze het op tafel, dan is dat een discreet signaal dat ze openstaan voor een gesprek met andere gasten.

  • homepage-118 apr. 25

    Het Rheins investeert €320.000 in nieuwe duurzame keuken

    Landgoed Het Rheins heeft in de keuken alles omgegooid. Er staat nu een gloednieuwe duurzame keuken.

  • foodtrends18 apr. 25

    Anuga presenteert de belangrijkste foodtrends: van gepersonaliseerd eten tot eiwitalternatieven

    Anuga, de grootste internationale handels- en marktplaats voor de f&b-industrie, presenteert de bepalende trends en focusthema's voor 2025.

  • Koningsdag17 apr. 25

    16 x oranje cocktails en dranken voor Koningsdag

    Heel Nederland kleurt zaterdag 26 april oranje om de verjaardag van koning Willem-Alexander te vieren. Op deze Koningsdag mogen de oranje drankjes en cocktails natuurlijk niet ontbreken. Misset Horeca verzamelde er een aantal - alcoholisch en non alcoholisch - voor op de 'Oranje drankenkaart'.

  • Bier15 apr. 25

    8 lente- en zomerbieren voor op het terras

    Bier, met en zonder alcohol, is nog steeds populair op het terras. Onderstaande terrasbieren hebben de brouwers voor de horeca in petto.

  • fotografie: Ramanda de Bruijn
    Binnenkijken bij14 apr. 25

    Binnenkijken bij het nieuwe Hotel Philippe Suites in mosseldorp Philippine

    Kloeg Collection heeft haar deuren geopend van het enige hotel in Philippine: Hotel Philippe Suites.

  • Terras10 apr. 25

    Dit zijn dé hardlopers op het terras: 'Perfect drankje voor in de zon'

    Nu de zonovergoten dagen zich aaneenrijgen, is al duidelijk welke drankjes op het terras draaien als een tierelier.

Volgende pagina
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen