Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

gisteren

  • Duurzaamheidgisteren

    Verduurzamingsplatform Future Ready Hospitality Collective gelanceerd

    Het Future Ready Hospitality Collective is gelanceerd: een platform dat duurzame transformatie binnen de hotellerie faciliteert door hotels te koppelen aan duurzame impactmakers die de hotellerie willen veranderen.

  • Vlnr: Charles van Goch, Marleen Schut (HSG), Anne Jaakke, Robert-Jan Woltering en Sonja Boelhouwer in Hotel De L'Europe Amsterdam.
    HotelloTOPgisteren

    20 jaar Hotellotop: 'Zonder de hotelschool had ik deze carrière niet gehad'

    Twintig jaar geleden richtte Charles van Goch Hotellotop op met als doel vrienden en alumni van hotelscholen met elkaar te verbinden. Ter gelegenheid van het jubileum ging hij in gesprek met drie alumni van de hotelschool tijdens een rondetafelgesprek bij Hotel De L'Europe Amsterdam. Centrale vraag: welke rol speelde de hotelschool in hun loopbaan?

  • Terras van De Troubadour in Hardenberg. Foto: Marcel van Hoorn.
    Gastvrijheidgisteren

    CBS onderzoekt: 82 procent van volwassenen is tevreden over horeca-aanbod in eigen regio

    In een onderzoek naar het woningaanbod in hun regio, heeft het CBS zijn respondenten ook gevraagd naar de tevredenheid over de lokale horeca. Wat blijkt? De ondervraagden zijn zeer tevreden.

9 oktober 2025

  • Gesponsord
    Gesponsord
    sponsored content9 okt. 25

    Gesponsord 'De sleutel tot succes in hospitality is eigenaarschap en nieuwsgierigheid'

    Van een eerste bijbaan in een Chinees restaurant naar managementfuncties over de hele wereld en een eigen horecabedrijf: het cv van Sander Smits leest als een ontdekkingsreis door de internationale hospitality.

8 oktober 2025

  • Michelin 20258 okt. 25

    Michelin deelt allereerste hotelsleutels uit aan Nederland: De L'Europe pakt er meteen drie

    Michelin heeft de allereerste hotelsleutels uitgedeeld aan Nederland. Tijdens een ceremonie in Parijs werd de nieuwe, wereldwijde selectie bekendgemaakt. In totaal kregen liefst 17 hotels één of meerdere Michelinsleutels. Hotel De L'Europe in Amsterdam pakte er meteen drie.

  • Onderzoek8 okt. 25

    Zomer vol records voor onafhankelijke hotels

    In Nederland genoten hotels van een topzomer in 2025, met reizigers die eerder boekten, meer uitgaven aan extra's, en opvallend trouw bleven aan onafhankelijke accommodaties.

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Hygiëne8 okt. 25

    Gesponsord Zo ondersteunt FTG de keukenhygiëne in Met Hotel Amsterdam

    Naleving van een goede keukenhygiëne is essentieel voor de voedselveiligheid, een optimale gastbeleving en het creëren van een prettige werkplek. Het kiezen van het juiste product en het correct toepassen daarvan zijn cruciaal.

2 oktober 2025

  • Binnenkijken bij2 okt. 25

    Binnenkijken bij DoubleTree Amsterdam: nieuw ontwerp én restaurant We Are EDN

    De begane grond van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal kreeg een volledige make-over door designstudio WeWantMore. Warme kleuren, tactiele materialen en subtiele verwijzingen naar het triple-X-symbool maken het interieur onmiskenbaar Amsterdams. Blikvanger is het nieuwe restaurantconcept We Are EDN.

  • Koffie2 okt. 25

    Onderzoek onhult hoe Nederland koffie drinkt: iced coffee populair

    Voor meer dan de helft van de Nederlanders (52%) is koffie een vast onderdeel van het ochtendritueel. Dat blijkt uit onderzoek van Philips, dat in het teken van International Coffee Day op 1 oktober inzicht geeft in hoe Nederlanders hun koffie drinken.

1 oktober 2025

  • Niek van Lieverloo en Klaas van Leengoed voor Kasteel Maurick. Foto-credits: Manola van Leeuwe: fotografieplus.nl
    Overname1 okt. 25

    Lievergoed Collectie wordt eigenaar Kasteel Maurick Vught, 10 jaar na start exploitatie

    Na tien jaar de exploitatie in handen te hebben, heeft de Lievergoed Collectie het onroerend goed van Kasteel Maurick in Vught verworven.

29 september 2025

  • Foto-credits: Kasteel Steenenburg
    Openingen29 sep. 25

    Kasteel Steenenburg opent als restaurant, hotel en vergaderlocatie

    Met een feestelijke druk op de knop is Kasteel Steenenburg officieel geopend. Het voormalige Roze Kasteel, dat onderdeel is van leisure-onderneming Libéma, is omgetoverd tot een restaurant, hotel en vergaderlocatie.

23 september 2025

  • Joris Rietveld (ceo), Peter van Berkel (cfo) en Leila Hulshof (coo).
    Transfers23 sep. 25

    Nieuwe directie bij Amrâth Hôtels

    Amrâth Hôtels heeft een vernieuwde directie, bestaande uit drie vertrouwde en ervaren leiders: Joris Rietveld (ceo), Peter van Berkel (cfo) en Leila Hulshof (coo).

19 september 2025

  • Hotel19 sep. 25

    DoubleTree by Hilton Rotterdam Centre en Haven Hotel Rotterdam geopend

    DoubleTree by Hilton Rotterdam Centre en Haven Hotel Rotterdam, Curio Collection by Hilton hebben op donderdag 18 september officieel hun deuren geopend.

  • Brand19 sep. 25

    Hoe ga je om met een noodsituatie in je hotel (en het elders onderbrengen van gasten)?

    Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt hotelier Barend Nobel zijn tips over hoe om te gaan met een noodsituatie in je hotel.

10 september 2025

  • Shutterstock
    KHN10 sep. 25

    KHN rekent nog altijd op terugdraaien btw-verhoging

    De Koninklijke Horeca Nederland (KHN) vertrouwt er nog steeds op dat de Tweede Kamer een stokje steekt voor de btw-verhoging op logies.

Het beste van Misset Horeca in je mail

Volg het laatste horecanieuws en krijg praktische handvatten, antwoorden op ondernemersvragen en inspiratie van collega-ondernemers.

  1. Vacatures

  2. Hotelschool The Hague

    Rooms Division Instructor

    Hotelschool The Hague logo
  3. FreshRecruitment

    Internationaal Accountmanager

    FreshRecruitment logo
  4. Optisport

    Locatie Manager (Horeca, Theater en Events) - Boxmeer

    Optisport logo
  5. Van der Valk Hotel Schiphol

    Chef Bediening

    Van der Valk Hotel Schiphol logo
  6. Van der Valk Hotel Schiphol

    Bar Manager (Sluitdiensten)

    Van der Valk Hotel Schiphol logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen