FreshRecruitment
La Place benoemt Lucas van Schijndel tot managing director
La Place heeft Lucas van Schijndel (41) benoemd tot Managing director. In deze rol heeft hij de dagelijkse leiding bij de foodserviceformule.
La Place heeft Lucas van Schijndel (41) benoemd tot Managing director. In deze rol heeft hij de dagelijkse leiding bij de foodserviceformule.
Sommelier Steijn Eckmann treedt per 1 mei toe tot het team van Ratatouille* Food & Wine in Haarlem, onder leiding van chef Jozua Jaring.
Slimmer werken in de keuken betekent minder verspilling, lagere kosten en een hoger rendement. Toch laten veel ondernemers kansen liggen op het gebied van apparatuur, personeelsbeheer en inkoop. Hoe zorg je ervoor dat jouw keuken efficiënter draait én klaar is voor de toekomst?
Het check-in gesprek is een belangrijk onderdeel van het opbouwen van een goede werkrelatie met je medewerkers en het draagt bij aan een positieve werkomgeving. Met deze 25 vragen voer je een goed check-in gesprek.
Wat zijn officiële feestdagen en is een werknemer verplicht om tijdens de feestdagen te werken?
Na 26 jaar trouwe dienst zwaait Brita Röhl af als general manager van Hotel 717, het eerste boetiekhotel van Nederland.