1. Pensioen onderbelichte arbeidsvoorwaarde: 'Vier op vijf horecawerknemers mist pensioenkennis'
  2. Binnenkijken bij brasserie Wijnen in Bladel: van pannenlamp tot personeel
  3. Gesloten op zaterdag en zondag: 'Als je hier werkt, heb je in het weekeinde vrij'
  4. Zo werven ondernemers creatief nieuw personeel
  5. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Minder mensen, meer aandacht'
  6. Aantrekkelijke werkgevers: Van vierdaagse werkweek tot sportabonnement
  7. GesponsordHet Horecalegioen werkt samen met Staffable Payroll 'Groeien met grip op personeel'
  8. Deze ondernemers maken hun beste mensen mede-eigenaar: 'Willen horeca verjongen'
  9. Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?
  10. Eveline Wu opent toch weer nieuwe zaak en deelt haar tips over personeelsmaaltijden
  11. Zo houd je je medewerkers tevreden voor langere tijd
  12. Ghylaine Hoeben nieuwe directeur van het Kruisherenhotel Maastricht
  13. La Place benoemt Lucas van Schijndel tot managing director
  14. Sommelier Steijn Eckmann van 212** naar Ratatouille* Food&Wine
  15. Het check-in gesprek: meer inzicht in werkbeleving medewerkers
  1. Zijn horecamedewerkers verplicht om tijdens feestdagen te werken?
  2. Brita Röhl pionier van boutique hotel 717: 'Sterren als Kylie Minogue zoeken veiligheid en service'
  3. Aziatische horeca stapt naar rechter om schrappen specifieke functie-eisen Aziatische koks
  4. 371 terrassen onder de loep: hier laten ondernemers het liggen
  5. Hoe is het loon van horecamedewerkers opgebouwd en wat kost het?
  6. Dag van de Leermeester in teken van generaties: Waarom blijven de Gen X'ers waardevol?
  7. Waardevolle f&b-lessen voor hoteliers tijdens Independent Hotel Show
  8. Château Neercanne verwelkomt Thijs van Esveld als nieuwe directeur
  9. Nieuwe directeuren voor Landgoed Lauswolt én Landgoed De Wilmersberg
  10. Chef Willem-Pieter van Dreumel verlaat Koninklijk Huis voor een nieuwe uitdaging
  11. 7 op de 10 jonge vrouwen in horeca ervaart grensoverschrijdend gedrag
  12. Dit zijn de wetten in het arbeidsrecht waar je als horecaondernemer aan moet voldoen
  13. Horecamedewerkers aannemen: wat moet je weten én doen
  14. Ramadan op de werkvloer: zo ga je ermee om
  15. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Vijf generaties, één werkvloer: hoe maak je er een succes van?'