Lumière Maastricht
Ondernemers over het traditionele sluitdrankje: 'Nog eentje dan?'
Sluitdrankje of zuipfeest? Het blijkt in de horeca nog altijd een dun lijntje te zijn waar ondernemers op balanceren.
Sluitdrankje of zuipfeest? Het blijkt in de horeca nog altijd een dun lijntje te zijn waar ondernemers op balanceren.
Werken met hitte kan risico's met zich meebrengen. Wat kunnen ondernemers doen als het kwik flink stijgt en welke maatregelen zijn er om medewerkers te beschermen tegen de warmte en de zon?
Wat kun je leren van collega-ondernemers? Tijdens de tweedaagse Mobiele Horecatraining van Lenting en Partners op 14 en 15 juni bezochten 37 horecaondernemers diverse bedrijven in Zeeland, van speelrestaurant en bruin café tot stadshotel en restaurant. Misset Horeca reisde mee en doet verslag, met praktijkvoorbeelden die jij direct kunt toepassen in je eigen zaak. Dit is deel 1.
Hilton is opnieuw uitgeroepen tot de nummer 1 Beste Werkgever van Nederland door Great Place To Work. Het is het tweede jaar op rij dat het internationale hospitalitybedrijf deze positie op de lijst heeft bemachtigd.
Net als bij vast horecapersoneel, kan het vinden van flexibel personeel lastig zijn. Om flexwerkers aan te trekken en te behouden, is een goed onboarding programma onmisbaar. Met onderstaande tips behoud jij nieuwe flexwerkers.
Horecaondernemers zetten steeds creatievere middelen in om nieuwe medewerkers aan te trekken. Ook worden creatieve dingen bedacht om personeel te binden.