nieuws

Horecava Wine Professional: Wijnbar Barrel beste van 2018

Horeca 2366

Horecava Wine Professional: Wijnbar Barrel beste van 2018

Wijnbar Barrel uit Groningen heeft de titel Winebar of the Year in de wacht gesleept. Het bedrijf werd op de Wine Professional bij de Horecava uitgeroepen tot beste. Op plek twee eindigde Het Eigendom en op drie Shiraz.

Na meer dan 12.000 publieksstemmen en 15 onaangekondigde jurybezoeken werd dinsdag 8 januari op de Horecava de ‘Wine Bar of the Year 2018’ bekend gemaakt. Barrel uit Groningen mag zich Wine Bar of the Year 2018 mag noemen. De zaak uit Groningen was in 2017 al een kanshebber en maakte ook dit jaar indruk bij de jury. Nummer twee is Het Eigendom in Rotterdam en op plek drie eindigde wijnbar Shiraz in Amsterdam.

Over wijnbar Barrel

Na vorig jaar al kanshebber te zijn geweest kan Barrel wijnlokaal zich dit jaar de winnaar van de Wine bar of the Year verkiezing noemen. Uit het juryrapport: ‘Het moment dat je deze wijnbar binnenstapt is het direct duidelijk dat gasten hier komen om van wijn te genieten.’

Gerelateerde content

Gerelateerde content

‘Met verschillende wijnboeken en tijdschriften en achterin een extra proeflokaal is dit een zaak die wijnsfeer ademt. Wijnkennis en wijnbehandeling niet alleen van eigenaar maar ook van andere medewerkers is voorbeeldig.’

Naast eeuwige roem, gaat Barrel naar huis met een prachtig prijzenpakket: zij ontvangen een Coravin Wine System en een reis naar de kelders van Moët & Chandon. De top drie werd gecompleteerd door respectievelijk Het Eigendom in Rotterdam en wijnbar Shiraz uit Amsterdam.

Reageer op dit artikel