nieuws

Townhouse Maastricht wint Dutch Hotel Award 2011

Hotel

Het Townhouse hotel in Maastricht heeft de Dutch Hotel Award 2011 gewonnen. Het hotel van de Bergère Group van Rino Soeters was net wat beter dan medefinalisten Postillion in Bunnik en Hotel Casa 400 in Amsterdam.

Townhouse Maastricht wint Dutch Hotel Award 2011

Juryvoorzitter Bas Tolmeijer heeft maandagochtend de drie kandidaten gebeld. ‘Zuur om er twee te bellen die niet hebben gewonnen. Het waren alle drie goede kandidaten, wij als jury hebben echt genoten van het hoge niveau. Maar er kan er maar eentje winnen. En dat is het Townhouse.’

Hotelprijs weer naar het zuiden

Tolmeijer spreekt van de beste finale ooit. ‘Het Townhouse heeft een topprestatie neergezet. Wij als jury hebben gezien dat alles klopt in het bedrijf. De prijs gaat nu voor de tweede keer naar Maastricht en (eerder won Beaumont Maastricht – red) voor de derde keer naar het zuiden (St Gerlach in Valkenburg – red).’

Rino Soeters van het winnende Townhouse is blij verrast. ‘Nog meer dan dat eigenlijk. Het voelt zo onwerkelijk. De telefoon staat hier roodgloeiend omdat iedereen ons wil feliciteren. Heel bijzonder dit!’

Ook over de andere twee finalisten is Tolmeijer lovend. ‘Casa 400 heeft me aangenaam verrast. En in Bunnik hebben ze een heel goede ‘turnaround’ neergezet van Mercure naar Postillion.’

Het viersterren Townhouse Hotel opende haar deuren in september 2009. Het mag zich nu scharen in het rijtje van winnaars van de prestigieuze hotelmanagementprijs.

2011: Townhouse Hotel, Maastricht

2010: Papendal, Arnhem

2009: De Zon, Ommen

2008: Eden American Hotel, Amsterdam

2007: Chateau St. Gerlach, Valkenburg

2006: Des Indes, Den Haag

2005: Beaumont, Maastricht

2004: Delta Hotel Vlaardingen

Reageer op dit artikel