nieuws

EHM neemt GT De Beyaerd over

Hotel

Het conferentiehotel Golden Tulip De Beyaerd in Hulshorst wordt per 1 januari worden overgenomen door European Hotel Management. Het management en personeel is zojuist ingelicht over de overname.

EHM neemt GT De Beyaerd over

‘Een prachtig bedrijf’, zo omschrijft Bas Tolmeijer van EHM de nieuwe aanwinst. ‘Schitterend gelegen op de Veluwe, bijzondere faciliteiten, uitstekend onderhouden en met professionele, gastvrije medewerkers; geweldig dat we De Beyaerd kunnen toevoegen aan ons portfolio.’

Maandagmiddag zijn het management en de personeelsleden geïnformeerd over de overname.

Golden Tulip De Beyaerd is gebouwd in 1980 en biedt 95 comfortabele kamers, elf banqueting & conferentiezalen tot 350 personen, een bar, een restaurant en ontspanningsfaciliteiten als sauna, fitness, buitenzwembad, tennisbaan en zonnebank. Op het terrein is eveneens een uitgebreid outdoorcentre gevestigd.

Phons en Pascale Grasveld, de huidige eigenaren van het hotel, laten weten blij te zijn met hun opvolgers: ‘Als je zo lang je ziel en zaligheid hebt gelegd in een bedrijf, wil je er zeker van zijn dat de onderneming en natuurlijk de medewerkers in goede handen zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat met EHM de passie succesvol zal worden voortgezet’.

Ook general manager Mike Spetter is opgetogen: ‘De nieuwe eigenaar gaat aanzienlijk investeren in de kwaliteit van de faciliteiten. Reeds in januari wordt de keuken volledig vernieuwd, terwijl de kamers en zalen in de loop van 2008 aan de beurt komen’.

Zowel de exploitatie als het onroerendgoed wordt voor 100% door EHM overgenomen. De overname heeft geen gevolgen voor de werkgelegenheid. Alle medewerkers behouden hun contract en arbeidsvoorwaarden. Het merk Golden Tulip zal voorlopig onveranderd als franchisenaam de gevel sieren.

Zie ook

Reageer op dit artikel